Айнтрахт - Челси (0...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Айнтрахт - Челси (02.05.19, 22:00)

3 Статии
3 Типстър
9 Харесвания
647 Тренд
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 2144
Автор на темата  

Прогноза за Айнтрахт - Челси: Домакин под 2.5 гола + Гост под 2.5 гола + Под 3.5 гола в мача с Едномачова комбинация.

Коефициент: 1.37

Турнир: УЕФА Лига Европа

Анализ: Давид срещу Голиат. Франкфурт са един от най-бедните отбори в Бундес Лигата. За да разберете пък в сравнение с Челси за какво иде реч, ще спомена само следния любопитен факт. Челси заплатиха за покупката на само двама от своите играчи Кепа и Жоржиньо 118 милиона Лири. А Айнтрахт са платили 140 милиона евро, обаче за 26 години от клубната си трансферна история.

Дали парите играят футбол? Предстои да разберем скоро.

Младия, едва 32 годишен наставник на Франкфурт е направил истинско чудо с ограничен бюджет. Някои са учудени как може да се направи такъв сплотен колектив в отбор с играчи от 17 различни националности, където дори не е ясно на какъв език общуват по между си. Факт е обаче, че това е постигнато.

Другия факт е, че както собственика на клуба - легендарния Фреди Бобич, така и младия швейцарски наставник, имат една и съща футболна философия - нападателния футбол. Йович, Халер и Ребич. Това е триото-машина за голове.

Този път обаче немската машина ще бъде само с един цилиндър. Халер е контузен, а Ребич е наказан. Този факт, както и това, че Челси не допуснаха гол в 4 от 5 мача за ЛЕ, ме кара да мисля, че Франкфурт няма да отбележат повече от гол в този мач. Ако въобще отбележат. Сами те обаче са с 3 сухи мрежи в последните си 4 мача.

Сумарно имаме два дефанзивно много силни отбора, които в момента са лимитирани в атака. Срещат се в мач с огромен заряд. Условия изключващи напълно възможността за висока резултатност. Лимитйт е от максимум 2 гола за отбор като резултат от сорта 2-2, 3-2 и нагоре е нереален. Предвиждам по ред на вероятност следните резултати: 1-0, 1-1, 0-1, 0-0, 2-1 и 1-2. Залогът ми покрива всички от тях.

Публикацията бе редактирана преди 4 години от TZ

   
mitko_winner, Brainstorm, Nikola Berti и 1 хора реагираха
Цитирай
Deadpool
(@deadpool)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 350
 

Хубав текст, хареса ми! За да не стане грешка уточнявам, че го казвам без грам ирония. Наистина ми достави удоволствие четенето на тази прогноза. Залогът няма да го коментирам, заслужва да е печеливш.

При последните ми коментари към теб се увлякох и вместо да коментирам прогнозите ти и мнението ти  , си позволих да коментирам теб. Ще се постаря да не се повтори. Едно е да спориме за мачове, виждания и прогнози - това е интересно , съвсем друго е да се квалифицираме един друг все едно сме в детската градина - това е тъпо.

Успех ти желая, с тая прогноза ми напомни за времето , когато имах симпатии към теб.


   
Brainstorm, Baiko, ivan_tsochev и 1 хора реагираха
КоментарЦитирай
Brainstorm
(@brainstorm)
Респектиращ Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 561
 

Като изключим коефициента , прогнозата е страхотна ! Ако не излезе ще е против логиката , но и това се случва във футбола 🙂 


   
Baiko реагира
КоментарЦитирай