Айнтрахт Франкфурт ...

Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Айнтрахт Франкфурт - Вердер Бремен (01.09, 16:30)

1 Статии
1 Типстър
1 Reactions
630 Тренд
Fuhrer
(@fuhrer)
Знатен Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 314
Автор на темата  

Прогноза: Краен & Двата отбора да вкарат - 2

Коефициент: 5.50

Турнир: Германия, Бундес Лига

Анализ: В Германия,колкото и да е странно за всички живеещи със спомените за офанзивен,силов футбол,вече от година насам реалността е съвсем друга.Като практични хора Германците разбраха,че с такъв начин на игра не се постигат успехи на международна сцена и решиха да почерпят от опита на Испанските отбори.Масово се залага на дефанзивния футбол и за невярващите могат да направят справка за изминалия сезон,като изключат началните 8 кръга.Именно в тези начални 8 кръга е ключовата дума за днешната ми прогноза.Това е времето от първенството в което повечето отбрани не са още сработени и допускат грешки.Това е и времето в което някои от бъдещите гол-майстори още не са познати за защитниците и ги оставят без нужната опека.Ще се възползвам от този момент по отношение реализацията на голове от двата отбора,която е единия компонент на днешната ми прогноза.За щастие или не,но в Германия все пак останаха три отбора,които продължават да играят по старому офанзивно и на вън и у дома и един,който го прави само у дома.Днешните съперници в този мач са именно два от тези отбори.Причината е много прозаична и се дължи на офанзивното мислене на наставниците им,макар и това скоро ,поне според мен да доведе и до отстраняването им.Феновете разбира се са доволни от зрелищна игра,но в един момент ръководствата на отборите ще се усетят,че освен зрелища е нужен и хляб.Това в конкретния случай нас не ни вълнува и идеята за висока резултатност ни удовлетворява напълно.Относно крайния изход на двубоя,което е втората компонента на залога ще кажа само едно.При равностойни съперници,както всичко в живота е възможно да се случи теоретично всичко.все пак високо головите равенства от рода на 2-2 и нагоре са някак по малко вероятни.тогава изхождайки от презумцията,че мача ще бъде с повече голове не ни остава нищо друго освен да изберем и краен победител.От опит знам,че при колебания в такива ситуаций правилния избор е изхода,който дава по добрия коефициент.Играем

Публикацията бе редактирана преди 6 години от TZ

Baiko реагира
Цитирай