Айнтрахт - Бенфика ...

Сподели:
Notifications
Clear all

Айнтрахт - Бенфика (18.04./22:00)

1 Статии
1 Типстър
1 Reactions
513 Тренд
rocky_stone
(@rockystone)
Респектиращ Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 161
Автор на темата  

Прогноза - х2

Коефициент - 2,00

Среща реванш от турнира Лига Европа

Анализ - първият мач между двата отбора завърши с победа 4-2 за португалския тим. Мисля си, че като цяло Бенфика са много по-добър отбор от Айнтрахт. Имам удоволствието да следя техните мачове редовно, и се вижда, че те са изключително добре окомплектован отбор. В последните си 18 мача имат само две загуби, като едната можеда се каже е стратегическа от Спортинг  за Купата на Португалия, за да може да се съсредоточат върху целите си - титла и ЛЕ, а другата от Динамо Загреб в първата им среща от ЛЕ, когато отстъпиха след гол от дузпа, а в мача седяха по-добре от хърватския тим , с по-чисти положения и надмощие по почти всички показатели. Бенфика в момента са лидери в Примейра Лига с еднакъв брой точки с Порто, и една от целите им е спечелване на шампионата, което ще им гарантира място в групите на ШЛ. Другата цел разбира се е спечелване на ЛЕ.

Айнтрахт в момента са на четвърта позиция в Бундеслига 1 на Германия, и реално могат да изместят само отбора на РБ Лайпциг от третото място. Немския тим се представя много добре на местна сцена, и ако не бяха серията от пет поредни равенства в периода януари до средата на февруари, можеше да е със сигурност трети в класирането. Сеага, след пет поредни победи, четири за първенството и една с 0-1 над Интер за ЛЕ, дойде загубата от Бенфика с 4-2 и след нея изненадващо отборът загуби като домакин на Аусбург с 1-3 в шампионатен мач.

Прогнозата ми за срещата днес е, че Бенфика отново няма да загуби. Те влизат в реванша след три поредни победи, в които са отбелязали по четири гола, докато Айтрахт с една идея по-ниско самочувствие след загубата първата среща и последвалата такава в шампионата. За прогноза в игра, която е базирана на чалъндж стратегията коефициентът за Х2 е 2,00 , който е напълно достатъчен, още повече , че прогнозата е първа в серията ми. В личния ми залог ще играя мача х2, двата отбора да отбележат - да, и над 2,5 гола в срещата, на коефициент 3,69 

Nikola Berti реагира
Цитирай