Аик Стокхом - Фалке...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Аик Стокхом - Фалкенберг ( 20.05 / 20:00)

1 Статии
1 Типстър
2 Харесвания
439 Тренд
rocky_stone
(@rockystone)
Бележит Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 161
Автор на темата  

Прогноза - 1, над 1,5 гола в мача

Коефициент - 1,71 в едномачова комбинация

Среща от Алсвенскан Швеция

Анализ - След първите си девет изиграни мача отбора на АИК заема 6-то място с баланс от 5-2-2 , актив от 17 точки и голова разлика 11-8. Отборът като, че ли стартира трудно и първите шест  мача отбелязаха само четири гола, но сега са в серия от три поредни победи, при които са отбелязали седем попадения и явно вече набират скорост.

Гостите от Фалкенберг са последни в класирането с баланс от 1-2-6, актив от 5 точки и голова разлика 8-18. Те са отбора с най-много допуснати попадения в собствената си врата, и най-малко отбелязали на другите отбори, което е показател, че отбор на много ниско ниво и целта им ще бъде да се борят за оцеляването си в групата.

Последните шест срещи между АИК и Фалкенберг са завършили с шест победи за АИК, като най-ниско резултатната среща е 2-0.

Прогнозата ми за мачът днес е , че АИК отново ще победи, и в срещата ще има минимум две попадения  Залагам на статистиката между двата отбора и моментното им състояние,  а коефициент от 1,71 е напълно приемлив за игра , за опциите ,които трябва се покрият в прогнозата.

 


   
Nikola Berti и mitko820 реагираха
Цитирай