Аик Стокхом - Фалке...
 

[ПЕЧЕЛИ] Аик Стокхом - Фалкенберг ( 20.05 / 20:00)  

 

rocky_stone
(@rockystone)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 8 месеца
ОТГ: 161
20/05/2019 9:20 am  

Прогноза - 1, над 1,5 гола в мача

Коефициент - 1,71 в едномачова комбинация

Среща от Алсвенскан Швеция

Анализ - След първите си девет изиграни мача отбора на АИК заема 6-то място с баланс от 5-2-2 , актив от 17 точки и голова разлика 11-8. Отборът като, че ли стартира трудно и първите шест  мача отбелязаха само четири гола, но сега са в серия от три поредни победи, при които са отбелязали седем попадения и явно вече набират скорост.

Гостите от Фалкенберг са последни в класирането с баланс от 1-2-6, актив от 5 точки и голова разлика 8-18. Те са отбора с най-много допуснати попадения в собствената си врата, и най-малко отбелязали на другите отбори, което е показател, че отбор на много ниско ниво и целта им ще бъде да се борят за оцеляването си в групата.

Последните шест срещи между АИК и Фалкенберг са завършили с шест победи за АИК, като най-ниско резултатната среща е 2-0.

Прогнозата ми за мачът днес е , че АИК отново ще победи, и в срещата ще има минимум две попадения  Залагам на статистиката между двата отбора и моментното им състояние,  а коефициент от 1,71 е напълно приемлив за игра , за опциите ,които трябва се покрият в прогнозата.

 


Харесано от: Nikola Berti и mitko820
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

  
Обработва се

Моля, Вход или Регистрация