реклама

18+ Хазартът носи риск от развиване на зависимост

Форум

АЗ Алкмаар – РКС Ва…

АЗ Алкмаар – РКС Валвийк (01.11.2020, 21:00)

1 Статии
1 Типстър
0 Реакции
478 Тренд
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 8 години
Статии: 2170
Автор на темата  

Прогноза: 2

Коефициент: 10.00

Турнир: Нидерландия, Ередивизи

Анализ: Вярно е, че според теория на вероятностите, ако едно събитие се е случило вече 5 пъти по ред, това изобщо не означава, че в 6-ия, който е сам по себе си напълно независим от останалите 5 няма да се случи отново. Да, така е, но в спортните залози имаме това уникално предимство да не залагаме на напълно случайни събития, ако умеем разбира се и да анализираме поне малко.

В конкретния случай, ако ставаше въпрос за отбор, който зная, че е ултра-дефанзивен бих се съгласил с равния шанс на всички знаци в този мач. Да, но АЗ изобщо не е такъв тип отбор и фактът, че 4 от тези равенства са с резултати от 2-2 и нагоре до 4-4 е образно казано 6-ца от тираж на Тото 2, за който е наясно колко са редки високо-резултатните ремита.

Накратко в този мач според мен задължително ще има победител. Ако това беше първият залог в живота ми, щях да разсъждавам така… ОК, 1.23 за АЗ, ами значи или букито знае нещо или заради статса, който е в тяхна полза, но АЗ ще победи и залагам на тях. Естествено, нищо от тези твърдения не е вярно, а и ние сме залагали и друг път. Тоест сме наясно, че ако ви се рискува с огромна сума за залог на отбор, който е направил много равенства ,а и му предстои гостуване от ЛЕ на Реал Сосиедад, тогава честити 23 лева печалба на всеки ваш залог от 100 лева нагоре и честита ви радост от познат мач.

Ние, които не познаваме често, предпочитаме малко на брой познати срещи, но на добри коефициенти. Не ми е приятно да ви разочаровам, но много отдавна хора, които изобщо не се интересуват от футбол, печелят от залози на него, знаейки само силата на цифрите. Може пък някой и да разбра какво казвам 😎 

Цитирай