АДО Ден Хааг - Виле...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

АДО Ден Хааг - Вилем II (15.05, 20:30)

2 Статии
2 Типстър
2 Reactions
683 Тренд
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 2170
Автор на темата  

Прогноза: 1 + Първи гол АДО с едномачова комбинация.

Коефициент: 3.60

Турнир: Холандия, Ередивизи

Анализ: Мач от последния кръг, в който си дават среща два отбора от средата на класирането. На пръв поглед сякаш няма особена интрига, но реално от една страна домакините при победа ще изместят от 9-то място в крайното класиране гостите. Това не зная точно какви дивиденти ще им доведе, но имайки на предвид тесните връзки с Английския футбол, нищо чудно и тук да има някакви финансови облаги. От друга страна, домакините най-малкото ще бъдат подложени на натиск от феновете си. И на трето място, да не забравяме основната функция на това първенство. Сигурен съм,че по Холандските терени е пълно със скаути на чужди и предимно Английски клубове, търсещи най-атрактивната и продаваема стока, а именно офанзивни играчи.

По този начин очаквам със сигурност интензивен двубой и гарантирана домакинска мотивация. За щастие домакините са супер офанзивен отбор, който поддържа високо ниво на реализация. В последните си домакинства бележат по минимум 3 гола. В последните си 3 мача са отбелязали 8 гола, но учудващото е, че са допуснали само 1.

Гостите също нямаше да са Холандски отбор, ако не умееха да бележат,н о пак за щастие и допускат твърде лесно голове. Вярно, че напоследък това се е случило срещу много силни съперници и вероятно сега ще бъдат взети някакви мерки, но факта си е факт. Последното ми предположение не ми дава основание да търся все пак много голове в мача.

На лице са според мен обаче две много по сигурни неща. Първото е много вероятната домакинска победа. А второто, че те естествено ще отбележат гол. Дали ще го направят първи е друг въпрос.

Ако Бетфеар не беше традиционно най-мудно реагиращото на промени в коефициентите буки, естествено втората компонента на прогнозата ми нямаше да присъства. В момента коефициента за 1-ца се вдигна и е 3, но тук се бавят. Причината за вдигането на коефициента е повече от смешна и няма отношение към вероятността за краен изход. Просто на този пазар има много малко пари, които са сложени на знак 2-ка. Дали са фенски, дали са опит за спекулация няма никакво значение. Важното е, че в бет365 примерно коефициентът е ОК.

Причината пък за малкото пари за знак е също много проста. Средно статистическия и губещ в дълго срочен план залагащ, когато чуе за Холандия не играе никога знак, а отива на пазара за голове и играе на вечно безстойностните НАД. Естествено това е отдавна известно на всеки букмейкър и те масово се гаврят с пазара за голове.

Забравих да спомена, че ако има някакво значение, дори статистиката за директните двубои е също убийствено в полза на АДО.

Получи се малко дълго и отегчително четиво, което не беше целта ми. Реалният ми залог е само 1 на коефициент 3.00. В другите два знака няма никаква стойност, а за пазар голове - просто нямам думи.

Публикацията бе редактирана преди 5 години от TZ

   
Nikola Berti и Baiko реагираха
Цитирай
 TZ
(@tz)
Шефът Администратор
Регистриран: преди 9 години
Статии: 308
 

Коефициентът към момента на публикуване е 3.45.


   
КоментарЦитирай