Австрия – Северна М...
 
Notifications
Clear all

Австрия – Северна Македония (13.06.2021г; 19:00ч)

 

The Emperor
(@the-emperor)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 351
Автор на темата  

Прогноза: 0:1

Коефициент: 12.00

Турнир: „Евро“ 2020

Анализ:

            До тук завършиха четири двубоя като имаме един с един гол, един с два гола и два с три гола. Девет гола в четири мача е по-малко от 2,5 гола средно на мач, което означава, че в първите два дни се подсказва за тренда „малко голове“. Освен това многото голове бяха вкарани в двата мача, на които имаше изявено предимство в играта за единият отбор. Където имаше корав сблъсък завършиха 1:1 и 0:1. Затова днес няма да анализирам конкретно отборите толкова дълбоко, а ще насоча мисълта си към това къде ще има здрав сблъсък и къде ще има изявено предимство. Нидерландия и Украйна ми се струват доста вкарващи отбори. На Англия и Хърватия се очаква здрав сблъсък, но с този подмладен отбор на гостите може и да се стигне до изявено предимство като на Италия и Белгия. Играл съм го 0:0, но с бонус. Затова се насочвам към Букурещ.

            В квалификационната кампания тези два отбора бяха в една група като Австрия спечели и двата мача (1:4 и 2:1). Смятам, че днес ще е доста по-различно.

            Австрия са отбор тип Швейцария. В квалификации може да вкарват много, но на форуми са по-обрани. Интересно е, че все още нямат победа на Евро. Не успяха да отбележат гол в двете проверки преди форума (1:0 срещу Англия и 0:0 срещу Словакия). Това не са добри сигнали за мен.

            Западна България е дебютант на форуми и подобно на Финландия от вчера, а и на всички други дебютанти, ще търси позитивно начало дори с цената на тотално прибиране. Дори точката ще бъде оценена исторически. Несъмнено са извлечени изводите от двете загуби в квалификациите. Най-напред загубиха с 1:4 преди цели две години, а после в Австрия с 2:1 преди година и половина. Отстоянието във времето също работи в полза на нашите.

            Ето ги и веротните състави:

            Австрия: Бахман, Лайнер, Драгович, Хинтерегер, Улмер, Баумгартнер, Шлагер, Лазаро, Забицер, Алаба, Онисиво. 

            Западна България: Димитриевски, Бейтулай, Велковски, Муслиу, Ристовски, Барди, Адеми, Елмас, Алиоски, Трайковски, Пандев.

            Търся под 2,5 гола, като изключвам победите с разлика за който и да е. При 0:0 ще ми върнат парите. Остават 1:0 (6,00К), 0:1 (12,00К) и 1:1 (7,00К). Средният им К е 2,54. Разпределението на залога при една единица е следното: 1:0 – 0,424; 0:1 – 0,212 ; 1:1 – 0,364. Аз го играя с 20лв и дебна да избия на живо.

        За играта не става, затова размишлявам така. Ако ще има малко голове и почти сигурно само един ще реши изхода, то шансът е почти 50:50 при коефициенти 6,00:12,00.

 

            P.S. За всеки случай постъпих непрофесионално и хвърлих монета. Каза 1:0 за Австрия.

 

Пожелавам си успех!!

😉

Публикацията бе редактирана преди 1 година от TZ

Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози