Австралия - Узбекис...
 
Notifications
Clear all

Австралия - Узбекистан (21.01, 16:00)

 

Baiko
(@baiko)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 4 години
Статии: 1338
Автор на темата  

Прогноза: 1 и Гол/Гол. Коеф. 4.20. Купа на Азия, 1/8-финал.

Ще започна с тима на Узбеките.

Белите вълци са от половин година с опитния Ектор Купер на кормилото. Напредъка е минимален и това излизане от групата е успех. В групата победиха аутсайдерите Оман с 2:1 и Турменистан с 4:0. Загубиха в мача за първото място от Япония с 2:1 и така се натресоха на един от фаворита за титлата. Състава им е отслабен от липсата на четирима легионери. Единия им е голмайстор от Ростов. Все пак в трите си мача показаха, че умеят да бележат. Вероятно ще разчитат на контри срещу по силния си съперник, а и Купер е стара лисица сред стадо от вълци.

Въпреки добрите ми думи за Узбеките, шанса им да елиминират съперника е минимален.

Австралия са малко като Бразилците. Поради многото мачове и футболисти играещи извън родината, а и в момента си им тече първенството, непрекъснато са принудени да правят ротации. Така разполагат с два отбора и около 40 футболисти с опит и доста навъртяни срещи в национала. В този състав им липсват двама от А лигата и няколко играещи в Британия. Но както споменах, всички налични притежават богат опит.

В първия мач загубиха от амбицираните Йорданци с 1:0 и взеха победи над Палестина с 3:0 и Сирия с 3:2. И в трите си мача надиграваха съперниците си по всички показатели.

Прогноза: Кенгурата имат за цел да достигнат финала и защитят спечелената титла от 2015 година срещу Южна Корея на финала с 2:1.

Узбеките нямат потенциал, възможности и амбиция на този етап да постигнат нещо значимо.

Знак 1 е оценен добре - 1.75. Аз ще потърся по-висок коефициент поради откритият футбол, който практикуват Австралийците и не добре сработената им защитна линия.

Публикацията бе редактирана преди 4 години от TZ

Харесано от: red6devil и mitko820
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози