Аарау-Криенс,(15.05...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Аарау-Криенс,(15.05-21:00 часа.)

2 Статии
1 Типстър
3 Харесвания
375 Тренд
mitko820
(@mitko820)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 373
Автор на темата  

Прогноза-1 & гол/гол.

Коефицент-2.75.

Турнир-Швейцария,Чалъндж лига.

Анализ:Аарау заема второ място с 57 точки с две точки в повече от третия Лозана.Те са с четири поредни победи за първенство.Пет от последните им осем срещи завършиха с гол/гол.

Криенс е на 8 място с 35 точки колкото има и деветия и имат две точки в повече от последния в класирането.В последните два кръга записаха две загуби.

Аарау загуби първата си среща като домакини с Криенс,но спечели втората среща като гости,третата среща между тях завърши с равенство 2:2.

Аарау се намира в добра форма и тук ще търсят задължителна победа за да задържат втората си позиция в класирането която им дава право на директно влизане в суперлига.На Криенс все още им трябват точки за да си гарантират оставането си в лигата и да не попаднат на последното място и да отпадат.Аарау се затрудни с този съперник в първите три срещи между тях като Криенс успя да вкара гол и в трите срещи.Тук очаквам Аарау да спечели срещата си и Криенс отново да ги затрудни с някой гол.

Публикацията бе редактирана преди 4 години от mitko820

   
kokkoo, Nikola Berti и red6devil реагираха
Цитирай
mitko820
(@mitko820)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 373
Автор на темата  

Объркал съм,само първия влиза във Суперлига,Аарау нямат шансове за първото място и ще играят само за да завършат поне а второ място.


   
КоментарЦитирай