Аарау-Криенс,(15.05-21:00 часа.)  

 

mitko820
(@mitko820)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
ОТГ: 373
15/05/2019 3:12 pm  

Прогноза-1 & гол/гол.

Коефицент-2.75.

Турнир-Швейцария,Чалъндж лига.

Анализ:Аарау заема второ място с 57 точки с две точки в повече от третия Лозана.Те са с четири поредни победи за първенство.Пет от последните им осем срещи завършиха с гол/гол.

Криенс е на 8 място с 35 точки колкото има и деветия и имат две точки в повече от последния в класирането.В последните два кръга записаха две загуби.

Аарау загуби първата си среща като домакини с Криенс,но спечели втората среща като гости,третата среща между тях завърши с равенство 2:2.

Аарау се намира в добра форма и тук ще търсят задължителна победа за да задържат втората си позиция в класирането която им дава право на директно влизане в суперлига.На Криенс все още им трябват точки за да си гарантират оставането си в лигата и да не попаднат на последното място и да отпадат.Аарау се затрудни с този съперник в първите три срещи между тях като Криенс успя да вкара гол и в трите срещи.Тук очаквам Аарау да спечели срещата си и Криенс отново да ги затрудни с някой гол.

Публикацията бе редактирана преди 3 месеца от mitko820

Харесано от: kokkoo, Nikola Berti и red6devil
Цитирай
mitko820
(@mitko820)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
ОТГ: 373
15/05/2019 3:25 pm  

Объркал съм,само първия влиза във Суперлига,Аарау нямат шансове за първото място и ще играят само за да завършат поне а второ място.


КоментирайЦитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

  
Обработва се

Моля, Вход или Регистрация