Notifications
Clear all

Златна Прогноза

 
TZ
 TZ
(@tz)
Шефът

Играта "Златна Прогноза" е предизвикателство за всеки, който обича да прогнозира и анализира мачове.

Колко мача поред можеш да познаеш?

Стани Номер 1 и спечели до 50 ЛЕВА НАГРАДА!

Включи се в тази уникална и вълнуваща игра с футболни прогнози още сега.


ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

НАПИШИ ЗЛАТНА ПРОГНОЗА

Упътване за Форума


Правила на играта Златна Прогноза

Играе се чрез публикуване на обосновани футболни прогнози. Като целта е да направиш възможно най-дълга серия от печеливши прогнози.

* Играта следва принципа на системата Бетинг Челиндж (Стълбичка).

Нямаш право да публикуваш нова прогноза преди да е уредена предишната ти. Като грешна прогноза прекъсва серията ти.

Ако си познал 3 или повече прогнози поред, то спечелените точки от тази серия ще бъдат добавени към месечния ти баланс автоматично.

Точките се определят като се умножават коефициентите на прогнозите от печелившата серия. Администратор ще ги отрази в класирането до 24 часа.

След грешна прогноза може да започнеш нова серия.

* Виж: Как може да спечелиш играта с 1 прогноза на ден и други предимства на Златна Прогноза в сравнение с други игри.

 

Как и къде се публикува прогноза?

1. РЕГИСТРИРАЙ СЕ или се Логни във Форума.

2. Отиди в секция "ЗЛАТНИ ПРОГНОЗИ".

3. Натисни бутон Публикувай.

Прогнозата се въвежда по следния начин:

* в Заглавие впиши: Домакин - Гост (Дата, Начален час).

* в публикацията напиши: Прогноза, Коефициент, Турнир, Анализ.

 

Какви са изискванията към всяка прогноза?

Прогнозата трябва да се пусне между 4 и 48 часа преди началото на мача.

Минимален коефициент: 1.30 от BET365.
(без Равен Няма Залог, Азиатски Хендикап, Създай Залог)

Анализът трябва да е собствено мнение и да е написан грамотно на кирилица. Той трябва да съдържа аргументи и полезна информация, подкрепящи прогнозата.

Т.е. от обосновката трябва да става кристално ясно, защо е избран дадения залог.

Прогнози с анализи, които не отговарят на тези изисквания, няма да бъдат зачитани за играта.

Помни: Ако прогнозата спечели, натисни бутончето "ПЕЧЕЛИ" в дъното на публикацията с печелившата прогноза.

 

Каква е наградата в Златна Прогноза?

 

Награда за месечния победител:

50 ЛЕВА* КЕШ
(30 лв гарантирани + 20 лв бонус)

 

Победителят в настоящия месец ще получи още 20 лв бонус към гарантираната награда от 30 лв, ако има поне 20 депозирани точки в предходния месец.

Ако случаят е такъв, наградата му става общо 50 лв (30 лв + 20 лв).

Виж всички месечни класирания.

Наградата се изплаща в електронен портфейл Skrill, Neteller или Revolut.

 

Още правила и условия на играта

Виж
Какви залози не се приемат?

Не се приемат залози тип "Равенство Няма Залог" и всички пазари за Азиатски Хендикап (вкл. азиатски линии за голове, т.нар. Гол Линия, корнери, картони).

Не може да използвате функцията "Създай Залог" за генериране на прогноза.

Не са приложими оферти като 0:0 - Отменен Залог, Ранно Изплащане при 2 гола аванс, Подсигурен залог за първи голмайстор, Гаранция при смяна и други подобни.

Обаче за играта се приемат залози от пазарите Подобрени Коефициенти и Подсилен Залог (но БЕЗ тези от типа Създай Залог).

За "екзотични" залози трябва да може да предоставите достоверен източник за резултата (при поискване от Администратор).

Виж
От къде се взимат коефициентите?

Коефициентът се взима единствено от САЙТА на BET365 и трябва да е актуален към момента на публикуване на прогнозата.

Виж
Кога приключва месечната игра?

Месечната игра приключва в 23:59 часа в последния ден на месеца. Точките от автоматичен депозит, уреден до този час, ще се причислят към класирането за настоящия месец. Точките от автоматичен депозит, уреден след този час, ще се причислят към класирането за следващия месец.

Участник може да продължи печелившата си серия от настоящия към следващия месец. Но ако желае, може да поиска и депозит по желание.

ВАЖНО: Ако типстър е в печеливша серия, но цял календарен месец (от 1-во до последно число) не е публикувал прогноза, то серията му ще бъде прекъсната автоматично. Като точките от серията му ще бъдат добавени към крайното класиране именно към въпросния месец, в който играчът не е публикувал нито една прогноза.

Виж
Как да поискам депозит по желание?

До 23:59 часа в последния ден на месеца типстър може да поиска депозит по желание чрез коментар под класирането за актуалния месец (в раздел Класиране). По този начин точките му от серията ще бъдат добавени към класирането за текущия месец. Като участник не трябва да има неуредена (активна) прогноза към момента на поискване на депозита.

Виж
Мога ли да копирам анализи?

Забранено е да се копират едно към едно обосновки от други сайтове (дори и да са ваши).

Виж
Мога ли да редактирам/изтрия прогноза?

След като участник публикува прогноза, той има на разположение 5 минути, в които може да я редактира. Както и 2 минути, в които може да изтрие прогнозата.

Ако участник забележи грешка в прогнозата или обосновката след тези 5 минути, той трябва да го съобщи като коментар под прогнозата възможно най-скоро.

Виж
Прогнозата ми е редактирана от Администратор?

Възможно е Администратор да ви редактира публикациите, за да изглеждат в прилежен вид, да добавя линкове в тях, да изтрива неподходящ текст или поради друга причина.

Администратор може да отчете прогнозата ви за невалидна с текст в заглавието. В повечето случаи ще посочи и защо е невалидна след вашия анализ.

Също така, Администратор има право да определя прогнози като невалидни, ако прецени, че се отнасяте несериозно към играта. А участникът рискува дисквалификация.

Администратор има право да изтрива, редактира и премества прогнози, които не отговарят на правилата на играта, форума или сайта.

Виж
Какво става при отменен, отложен или прекъснат мач?

При отменен, отложен или прекъснат мач, който няма да се доиграе в същия ден, прогнозата се анулира. Ако прогнозата е уредена до прекъсването на мача, то тя се отчита за играта.

Виж
Друг участник играе нечестно! Какво да правя?

Ако смятате, че друг участник играе с цел некоректно саботиране на вашата игра и мястото ви в класирането спрямо неговото, подайте сигнал за проверка на случая. Ако администраторът прецени, че имате право, то въпросната прогноза на другия участник ще бъде анулирана. За да съобщите за такъв случай, използвайте бутон "Докладвай" под съответната прогноза във Форума.

С този бутон може да сигнализирате и за други нарушения. Ако забележите, че друг участник мами или нарушава правилата на играта, трябва незабавно да подаде сигнал към Администрацията.

Виж
Общи условия на играта

Участието в играта е напълно БЕЗПЛАТНО и доброволно.

Играта е създадена единствено с цел демонстриране на футболни познания и не подстрекава потребителите и участниците към залози или други хазартни дейности.

Право на участие имат само пълнолетни лица (навършили 18 години). С регистрацията си във Форума Вие потвърждавате, че сте пълнолетно лице.

Администраторите на TopZalozi.com имат право да прекратяват участието в играта на всеки участник, за който по лична преценка определят, че играе некоректно и не спазва условията на играта и сайта.

Играта може да бъде прекратена по всяко време от администраторите на TopZalozi.com, без да дължат каквито и да са обезщетения и обяснения на потребителите и участниците.

TopZalozi.com не дължи обезщетение, в случай че потребителското име и парола за достъп на даден потребител се използват от друго лице.

TopZalozi.com не носи отговорност за материални или всякакви други загуби в резултат от използването на сайта.

Прилагат се и Общите условия на TopZalozi.com.

Публикацията бе редактирана преди 5 години 5 пъти от TZ
Публикацията бе редактирана преди 4 години 53 пъти от TZ
Публикацията бе редактирана преди 3 години 24 пъти от TZ
Публикацията бе редактирана преди 2 години 8 пъти от TZ
Публикацията бе редактирана преди 1 година от TZ
Публикацията бе редактирана преди 5 месеца от TZ
Публикацията бе редактирана преди 3 месеца 3 пъти от TZ
Публикацията бе редактирана преди 4 седмици 4 пъти от TZ
Цитирай
Автор на темата Публикувано : 24.06.2018 16:15
Харесано от: Dragomir
Jack the Ripper
(@jack-the-ripper)
Уважаван Типстър

Смятам, че ще е разумно да се въведе и някакво условие при депозита по желание. Играчите да имат право да депозират Х часа след края на последната си прогноза, за да се избегне дебнене в края на месеца. 

КоментарЦитирай
Публикувано : 28.11.2018 16:23
red6devil
(@red6devil)
Профи Типстър

Не разбрах при новите условия, мога ли да пусна две прогнози с близки часов предварително. Ясно е че са по три на ден. При този автоматичен депозит, не виждам защо да не може, ясно е коя ще е първа втора и т.н., то се вижда по часа и реда на пускане.

Така ще се спечелят две неща: 

Ще даваш по добрите си прогонози  /имам в предвид седното, например утре хубави мачове от ЛЕ, няма шанс да прогнозираш две прогнози със спазване на 5 часа м-у двете. А после си изсмукваш глупости от Индия, примерно/

Второ, като имаш свободно време ще направиш добра обосновка и за двата, а не да дебнеш дали е излязла и тогава. Пък който иска да си ги пише и по отделно, пак може.

Това е само предложение, Благодаря !

КоментарЦитирай
Публикувано : 28.11.2018 22:03
TZ
 TZ
(@tz)
Шефът

Jack the Ripper - засега няма да се въвежда подобно изискване, т.е. остава възможността за драматични обрати в края на месеца. Макар че, ако някой поддържа добра успеваемост през целия месец, едва ли ще се стигне до драми в края.

red6devil - това условие остава непроменено, т.е. може да се пусне нова прогноза, чак когато е уредена предишната. Посочил си и недостатъка на това правило, което донякъде може да се компенсира с прогнози в Чата (макар и извън играта). Идеята на Златните Прогнози е да се пусне топ изборът за золог на типстъра за деня, който да е и добре аргументиран.

Тази публикация бе редактирана преди 4 години от TZ
Тази публикация бе редактирана преди 3 години от TZ
КоментарЦитирай
Автор на темата Публикувано : 29.11.2018 14:54
Харесано от: red6devil
deni50
(@deni50)
Ценен Типстър

Вече няма ли награди за подобрена серия,или за по голям коефициент ?! Или аз не ги намирам ?!

КоментарЦитирай
Публикувано : 29.07.2020 10:10
TZ
 TZ
(@tz)
Шефът

@deni50 Наградите за бетинг рекорди бяха спрени по време на кризата и към момента все още няма такива. Ако всичко е наред, може да бъдат върнати в някакъв размер, но чак за новия футболен сезон.

КоментарЦитирай
Автор на темата Публикувано : 29.07.2020 13:16
deni50
(@deni50)
Ценен Типстър

@tz Ами сезона започва другата седмица ! А и такива рекорди много трудно се подобряват ! 😀 

Но е добре да си има стимул,за да е интересно !

КоментарЦитирай
Публикувано : 29.07.2020 13:25
TZ
 TZ
(@tz)
Шефът

@deni50 Имах предвид септември, когато започва новия сезон в топ първенствата на Европа. Но ако има активност в играта през август и интерес към прогнозите, може и по-рано да измисля нещо.

КоментарЦитирай
Автор на темата Публикувано : 29.07.2020 13:33
Харесано от: deni50
Сподели:

Виж още футболни прогнози