- icaka81 – 187,24 точки
- H_Petrov_ – 97,75 точки (91,71+6,04)
- ivan_tsochev – 45,11 точки (3,75+3,24+4,46+6,30+6,25+10,03+3,69+3,83+3,56)
- DerbiBet – 24,30 точки (7,83+8,82+7,65)
- mitko_winner – 21,02 точки
Победителят в следващия месец ще получи още 10€ бонус към наградата си, ако има поне 20 депозирани точки този месец.
Вижте правилата на играта Златна Прогноза
Информация за текущи печеливши серии може да следите и в Спортния Чат
Всички типстъри може да видите ТУК
Здравейте, ще може ли да ми обясните за тези депозити на точки, че не ми стана ясно
@h_petrov_ Здравейте, целта е да влезете в серия от 3 поредни печеливши прогнози. След като влезете в такава серия, продължавате да давате прогнози, както обикновено. При грешна прогноза, серията се прекъсва. Тогава изчислявам точките от печелившата серия и ги добавям в класирането. Докато не влезете в серия от 3 поредни печеливши прогнози, не печелите точки.
Благодаря за отговора. Това със серията ми е ясно,просто в края на месеца за тези депозити на точки ако може по подробна информация.
@h_petrov_ Ако в последния ден на месеца участник е в печеливша серия, има право да поиска депозит на точките от печелившата му серия (според това дали го устройва или не такъв депозит) – така точките му от печелившата серия ще се добавят към текущия месец.
Ако участникът не поиска депозит, серията му продължава и се прехвърля към следващия месец.