Електронен портфейл: Skrill и Neteller!

електронен портфейл neteller skrill

Skrill и Neteller са най-популярните и надеждни електронни портфейли. Чрез тях може да депозирате и теглите пари от онлайн букмейкъри, да пазарувате в интернет магазини, да се абонирате за сайтове или да получавате пари от приятели. И всичко това напълно сигурно и безопасно!

Електронен портфейл за сигурни разплащания в интернет

Мнозина изпитват притеснение от това да въвеждат многократно своите финансови данни онлайн.

Въпреки че системите за интернет разплащане са силно подсигурени и безопасни за употреба, евентуални измами могат да предизвикат притеснения. Особено когато използвате кредитните и дебитните си карти в много на брой, различни сайтове. Или пък предоставяте често детайли от своята банкова сметка.

Сайтовете, използващи електронен портфейл (eWallet), предоставят възможност този проблем да бъде заобиколен. Те осигуряват посредник в процеса на извършване на плащанията в интернет.

Електронните портфейли се използват за сигурно съхранение на парични средства и разплащане в интернет. Както и за напълно безопасно опериране с всички известни онлайн букмейкъри.

Депозит в онлайн букмейкър със Skrill и Neteller

Въвеждането на eWallet от онлайн операторите за залагания предоставя още една полезна опция. Както депозитите, така и тегленията могат да бъдат извършвани от букмейкърите посредством електронни портфейли.

Тези транзакции се извършват на момента, като се избягва дългото чакане, необходимо за тегленето на средства посредством чек или банков трансфер.

Как да депозирам чрез Skrill или Netteller в онлайн букмейкър?

 1. Влезнете в акаунта си във въпросния букмейкър.
 2. Отидете на „Депозит“.
 3. От „Начин на плащане“ или „Метод на депозит“ избирате Skrill (Moneybookers) или Neteller.
 4. Въведете изискваната информация.

Внимание: Без начален бонус при първи депозит с електронен портфейл?

Електроните портфейли са изключително удобен и лесен начин за разплащане в интернет и са идеални за депозит и теглене на средства в онлайн букмейкъри. Но много букита не дават начален бонус, ако първия ви депозит е направен чрез този метод! Така че прочетете внимателно условията на началния бонус на букмейкъра.

Решението: Как да вземете бонус и да теглите с електронен портфейл!

Ако съответния букмейкър не дава бонус при първи депозит с електронен портфейл, то процедирайте по следния начин:

 1. Направете първия си депозит чрез дебитна/кредитна карта или банков трансфер.
 2. Вземете си началния бонус.
 3. Направете минимален втори депозит чрез електронен портфейл.
 4. Готово! Сега освен, че си ползвате бонуса, вече ще може да си теглите печалбите през портфейла.

Предплатени карти тип MasterCard

Електронните портфейли предлагат и MasterCard дебитна карта свързана директно към вашия акаунт. С нея може да плащате онлайн и офлайн или да теглите пари в кеш директно от всеки банкомат в България, Европейския съюз и други места по света.

Така електронният портфейл разби на пух и прах убеждението, че за да залагаш в интернет, трябва задължително да имаш кредитна карта.

Благодарение на eWallet българският играч може да депозира и да тегли от почти всеки букмейкър на момента и без никакви такси.

И SKRILL, и NETELLER предлагат такива карти, които ще ви бъдат доставени до адреса ви в България.

Най-добрите интернет портфейли: Skrill и Neteller

Двата най-сигурни и популярни електронни портфейли в света, които се използват и от почти всички онлайн букмейкъри, са Skrill (познат преди като Moneybookers) и Neteller.

И двата електронни портфейли предлагат доста безплатни операции като:

 • Без такса за управление на акаунта;
 • Без такса за получаване на пари от други акаунти;
 • Без такса за банкови трансфери към акаунта;
 • Без такса за плащане към търговец или букмейкър с предплатените карти;
 • и други.

За всички останали такси посетете секция „Fees“ на избрания от вас електронен портфейл.

Внимание: Допълнителни такси при обмен на валути

Едно е ясно – електронните портфейли са предпочитаната опция, когато става дума за депозиране и теглене на средства в онлайн букмейкъри и игрални зали.

Основният проблем идва, когато сметката ви в определен e-wallet е в една валута, а акаунта ви в букмейкъра – в друга. Тогава се налага обмяна на валута, за която всеки електронен портфейл удържа процент от обменената валута.

ВАЖНА ПРЕПОРЪКА: За да избегнете тези допълнителни такси за обмен на валута, направете така, че сметката ви в букмейкъра и акаунта ви в електронния портфейл да са в една и съща валута.

Всички коментари

 • SKRIL и NETLER когато започнат да предлагат услугите си на български език тогава ще се направя сметка там

  Диян Дамянов 06/03/2016 23:07 Отговор
  • В Скрил работят предимно българи и винаги можеш да си комуникираш с тях на български. Не знам защо обаче не предлагат български език на сайта. Може би ги е страх от спад на доверието към услугата им, ако обявят българския, като знаем каква слава ни се носи по света.

   Ник 07/03/2016 13:04 Отговор
   • Ник,можеш ли да ми дадеш инфо на какъв имейл или телефонен номер контактуваш със Скрил на Български,защото имам проблем с тях-относно сметката ми при тях.Предварително Благодаря…

    stivanson 27/03/2016 18:02 Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.