TopZalozi.com – прогнози от футболни експерти и анализатори!

TopZalozi.com е сайт за експертни футболни прогнози с висока успеваемост, топ футболни залози, превюта за мачове, футболна статистика, стратегии и системи за залагане, лицензирани онлайн букмейкъри в България и бонуси.

топ залози

TopZalozi.com стартира като малък блог за футболни прогнози през 2008 година, а експертните прогнози с висока успеваемост на нашите футболни анализатори го превърна в един от най-добрите и популярни сайтове за футболни прогнози към днешна дата!

Всички обосновани прогнози и цялата полезна информация са напълно безплатни и със свободен достъп от цял свят.

Съдържание на TopZalozi.com:

Футболни прогнози

На тази страница ще намерите линкове към всички прогнози на сайта – от тези на професионалните анализатори до тези на най-добрите типстъри в България, от обоснованите до статистическите, от елитните първенства до най-екзотичните!

Професионални прогнози: Футбол

Обосновани футболни прогнози с висока успеваемост за най-интересните и завързани мачове на деня. Предложените прогнози от нашите футболни експерти са внимателно подбрани след обстоен анализ на множество фактори – форма на отборите, контузени и наказани футболисти, настроение в състава, новини и много други. Към всеки експертен анализ има три прогнози: Топ Прогноза, Оптима Прогноза и Профи Прогноза. Научете повече тук…

Топ футболни залози за деня

Тази рубрика ви предоставя информация за петте най-популярни футболни залози в България и в света за деня. Разберете на кои знаци се изливат милиони!

Типстър прогнози: Про Лига

Футболни прогнози с обосновка от най-добрите типстъри в България, т.е. от участниците в играта за прогнози Про Лига.

Футболен форум за прогнози

Футболни и спортни прогнози от посетителите на TopZalozi.com. Споделете Вашата прогноза или информация за предстоящ двубой, за да си помогнем взаимно при избирането на печеливши прогнози за деня! Тук се провеждат и Квалификациите за типстър играта Про Лига.

Стат-Прогнози: математически прогнози

Компютърно генерирани прогнози на база единствено статистически данни – представяне в първенството, текуща форма на отборите, представяне като домакин/гост в последните 5 кръга и резултати между двата тима в последните два сезона.

Стратегия за залози: Нов треньор

Информация в табличен вид за отбори и мачове с дебютиращ треньор. Отчита се и успеваемостта на залозите, за да се определи колко важен е факторът „нов треньор“.

Превюта на футболни мачове и спортни новини

Информация и анализ за предстоящи футболни срещи, новини за света на спортните залози, инфо за предлагани бонуси от лицензирани букмейкъри и игри с прогнози.

Резултати на живо и футболна статистика

Футбол на живо – резултати и статистика на живо, голмайстори, стартови състави, подробна статистика на отборите и първенствата, класирания и друга полезна статистическа информация.

ТВ спортна програма

Телевизионна програма всеки ден за футболни мачове и други популярни спортни събития.

Виж още: Футболни мачове онлайн на живо – пряко предаване!

Бонуси от лицензирани букмейкъри

Подробна информация за предлаганите бонуси и оферти за нови клиенти на лицензираните в България букмейкъри – как се взима бонуса, кога се получава, какви са изискванията за превъртане и т.н.

Футболни фишове – вече само на ComboBets.com

Предложения на нашите футболни специалисти за комбиниране на прогнозите в права колонка и/или система. Услуга, която (би трябвало да) се предлага от платените сайтове за прогнози. Тук ви се предоставя напълно безплатно.

Имате запитване? Моля, свържете се с нас чрез страницата ни за контатки.

Всички Коментари

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

TopZalozi.com