топ залози сайт

TopZalozi.com е интернет сайт за:

  • експертни футболни прогнози с висока успеваемост;
  • футболни фишове с прави колонки и системи;
  • топ футболни залози;
  • математически прогнози;
  • превюта за мачове;
  • футболна статистика и xG данни;
  • стратегии и системи за залагане;
  • информация за букмейкъри и бонуси.

TopZalozi.com стартира като малък блог за футболни прогнози през 2008 година.

Но професионалните прогнози с висока успеваемост на нашите футболни анализатори го превърна в един от най-добрите и популярни сайтове за футболни прогнози към днешна дата!

Всички обосновани прогнози и цялата полезна информация са напълно безплатни и със свободен достъп от цял свят.

Вижте по-долу част от ключово съдържание на сайта TopZalozi.com.

Футболни прогнози

На страницата ще намерите линкове към всички прогнози на сайта – от тези на професионалните анализатори до тези на най-добрите типстъри в България, от обоснованите до статистическите, от елитните първенства до най-екзотичните!

Аргументираните прогнози от нашите футболни експерти и топ типстъри са внимателно подбрани след обстоен анализ на множество фактори – форма на отборите, трендове, контузени и наказани футболисти, настроение в състава, новини и много други.

Топ футболни залози за деня

Тази рубрика ви предоставя информация за петте най-популярни футболни залози в България и в света за деня. Разберете на кои знаци се изливат милиони!

Стат-Прогнози: математически

Компютърно генерирани прогнози на база единствено статистически данни – представяне в първенството, текуща форма на отборите, представяне като домакин/гост в последните 5 кръга и резултати между двата тима в последните два сезона.

Форум за прогнози и залози

Във Форума се провежда уникалната по рода си игра Златна Прогноза. Т.е. там може да следите т.нар. Златни Прогнози на типстърите.

Спортен Чат На Живо

В Чата на живо беторите си споделят важна информация за предстоящи спортни събития, какви фишове са играли, като се дават предложения и за залози на живо. Освен това се дискутират стратегии и системи за залагане, схеми на игра, букмейкъри и други.

Залози, Стратегии, Системи

Тази част от сайта предстои да се разраства с добавяне на нови стратегии и системи за залози. Към момента са малко, но пък доста интересни. Включително схемата на Бетинг Челиндж (Предизвикателство), по която е луднал света.

Футболна статистика и класирания

Подробна статистическа информация за голям брой първенства и турнири по света: програма, класирания, резултати, H2H и обща статистика.

Спортни новини и превюта на мачове

Информация и анализ за предстоящи футболни срещи, новини за света на спортните залози, инфо за предлагани бонуси и функции от лицензирани букмейкъри и игри с прогнози.

Бонуси и безплатни залози

Подробна информация за предлаганите бонуси и оферти за нови клиенти на лицензираните в България букмейкъри – как се взима бонуса, кога се получава, какви са изискванията за превъртане и т.н.

Букмейкъри: топ класация и рейтинг

Ако се чудите кои са най-добрите букмейкъри в България, то вижте нашата класация на интернет сайтовете за онлайн залози.

Футболни мачове онлайн: Пряко предаване

Разбери как може да гледаш топ мачове директно на твоя телефон, таблет или компютър – без реклами и изскачащи прозорци.

Спортни фишове

Към момента рубриката е в пробен период и се намира във Форума. Но може да проверите и за предложения за фишове на английски на ComboBets.com.

Имате запитване или предложение? Моля, свържете се с нас чрез страницата ни за контатки.