Дунав – Иртиш, реванш, прогнози (6.7.2017)

Дунав – Иртиш, реванш, прогнози (6.7.2017)

лига европа

Дунав Русе посреща Иртиш Павлодар след изоставане с 0:1 от първата среща в Лига Европа. Реваншът е от 20:00 часа на Градския стадион.

Ще оцелее ли Дунав на контраатаките на Иртиш?

Топ Прогноза: Иртиш +0.5 АХ
Коефициент: 1.70 + 100 ЛВ БОНУС!

Дунав Русе отстъпи с минималното 0:1 при гостуването на Иртиш в първия мач миналата седмица. Единственото попадение в Павлодар реализира Игор Бугаев още в 4-та минута на срещата.

Въпреки поражението русенци имаха своите възможности. Драконите създадоха много положения пред вратата на Иртиш, но атакуващите играчи на тима ги пропиляха. В 66-ата минута Дунав нацели и гредата.

Наставникът на Дунав Веселин Великов коментира:

Първото полувреме започнахме доста слабо, но постепенно се представихме много по-добре. Все пак се получи резултат, който запазва всичките ни шансове да продължим напред в реванша. В Русе се надявам да видя пълен стадион и да получим подкрепата, която Иртиш получи. И се надявам също да отбележим ранен гол, както съперникът ни го стори.

Проблемът е, че на стадиона в Русе ще бъдат допуснати едва 5 478 зрители – това са местата с пластмасови седалки с облегалки. Останалата част от стадиона ще остане затворена по нареждане на УЕФА.

Треньорът на Иртиш Димитър Димитров – Херо пък заяви:

Можехме да играем и по-добре. Въпреки това считам, че резултатът е добър за нас. Освен това, като гости се представяме силно, защото силата ни е в контраатаките. Очаквам труден реванш в Русе, защото всички видяхте, че Дунав е обигран отбор със страхотен потенциал. На моменти ни надиграха в средата на терена, но като цяло мачът бе равностоен.

* Иртиш +0.5 АХ (Азиатски Хендикап) = победа за Иртиш или равенство.

Един Коментар

  1. TopZalozi.com 07.07.2017

Коментирай