Ботев Пловдив – Беоре, прогноза, 08.11.2015

Ботев Пловдив – Беоре, прогноза, 08.11.2015

А група България

Ботев е в трагично състояние и ако не промени поведението си по време на мачовете, не го чака нищо добро. На „Коматево“ имат организационни проблеми и такива от всякакво естество.

Заради проблемите с много контузени футболисти старши треньорът на Ботев Ермин Шиляк реши да амнистира двама от отстранените – защитниците Йордан Христов и Пламен Николов и ги върна в тима. Другите двама отстранени играчи – Мариян Огнянов и Жоел Чибамба все още са извън отбора и се готвят отделно.

Кадрови проблем имат и в Берое, след като стана ясно, че един от опитните футболисти в селекцията на Петър Хубчев Евертон Джилио-Том ще пропусне Битката за Тракия заради счупен нос.

Заралии, обаче, спечели повече от убедително срещу Черно море в миналия кръг на А група, след като се поздравиха с разгромен успех с 3:0 на „Тича“. А много рядко се случва някой да победи Черно море на собствения му стадион, особено с такова превъзходство.

Всъщност, Берое е отбор, който играе по-лесно като гост и на контраатака. Заралии са един от съставите, спечелили най-много точки далеч от дома – 13 (наравно със Славия и Левски), след 4 победи, едно реми и 2 загуби.

Берое обаче страда повече в домакинствата си, където вече допусна доста грешни стъпки този сезон (2-4-1).

Един Коментар

  1. TopZalozi.com 08.11.2015

Коментирай