Бонуси за Евро 2016 от онлайн букмейкър Betfair!

Бонуси за Евро 2016 от онлайн букмейкър Betfair!

betfair момичета

Бонуси за Евро 2016!

Евро 2016 е кулминацията на футболния сезон това лято и онлайн букмейкърът Betfair, който е лицензиран за България, е приготвил страхотни оферти за новите и настоящите си клиенти!

Ако нямате регистрация при букмейкъра досега, то може да стартирате с цели 60 лева (€30) в безплатни залози, след като направите първия си залог на стойност €10. Това прави точно 300% бонус, което е най-доброто предложение към момента от интернет сайтовете за залози.

Другото предимство на този бонус, с което бие офертите на конкурентите е, че не е нужно да се превърта, каквото изискване има при всички останали букмейкъри. При Бетфеър чистата печалба от безплатните залози може да се изтегли веднага!

Регистрирайте се безплатно в Betfair сега >>

А ето и специалните предложения за Европейското първенство по футбол:

Двоен коефициент при ранен гол на всеки мач във Франция!

Всеки клиент на Betfair, който направи единичен залог на пазар „Краен резултат“ (1, Х или 2) на мач по негов избор от Евро 2016, ще вземе двоен коефициент, ако има вкаран гол в първите 30 минути!

С толкова много качествени футболисти на терена, 30 минути са предостатъчно време да успеят да се разпишат и да ви удвоят печалбите от вашите залози!

По €5 бонус за всяка победа на твоя шампион на Евро 2016!

Потребителите на онлайн букмейкъра, които направят единичен залог от минимум €25 на пазар „Шампион Евро 2016“, ще получават по €5 бонус за всяка победа на избрания от тях отбор в турнира!

Подберете внимателно вашият фаворит, защото колкото по-далеч стигне в шампионата, толкова повече бонус пари ще ви носи!

По €2 за всеки гол на твоя голмайстор на ЕП 2016!

Клиентите на Бетфеър, които направят единичен залог от минимум €10 на пазар „Голмайстор Евро 2016“, ще получават по €2 бонус за всеки гол на избрания от тях играч.

С толкова много звезди и опасни нападатели, които ще вземат участие в турнира, онлайн букмейкърът май ще раздаде значително количество безплатни залози това лято!

За всички оферти и бонуси важат условия и правила, с които ви препоръчваме да се запознаете детайлно на сайта на Betfair!

Коментирай