Бетинг Челиндж (Стълбичка): най-вълнуващата система на залагане!

бетинг челиндж предизвикателство

Бетинг Предизвикателство (betting challenge) е най-вълнуващата, а и лесна система на залагане! Защото в един хубав момент може да играеш за огромна печалба, рискувайки само 10 лв, например. Готов ли си?

Какво е Бетинг Предизвикателство (Стълбичка)?

Бетинг Предизвикателство е вид схема на залагане. У нас някои я наричат стълбичка. Започва се с малък залог и се задава цел – сума, до която трябва да се достигне.

Ако първият залог е печеливш, цялата печалба от него се залага на следващо събитие. И така, докато се стигне зададената цел.

При загубен залог или при достигане на целта, бетинг предизвикателството приключва. След това може да се започне от начало.

На същия принцип се провежда и играта Златна Прогноза. Включи се безплатно и тествай тази система без риск за твоите финанси! А дори може да спечелиш и награда от 1150 ЛВ за месец!

Бетинг Предизвикателство – стъпка по стъпка

 1. Задай си малък първоначален залог – например: 1 лв, 5 лв, 10 лв…
 2. Определи си цел, т.е. сума, която трябва да се достигне – например: 100 лв, 1 000 лв, 10 000 лв…
 3. Подбери внимателно събитие и заложи първоначалния залог.
 4. Ако прогнозата е успешна, подбери ново събитие и заложи цялата печалба от предишния залог.
 5. Повтори точка 4 до достигане на целта.

При грешна прогноза, се върни на точка 3. Т.е. Предизвикателството се започва от начало.

Уточнение: Посочените стъпки са за основния принцип, който се следва при Бетинг Челинджа. А по-долу може да видите идеи за депозиране на печалба при някоя от първите успешни стъпки. Както и връщане на залога още след първия успешен залог.

11 печеливши прогнози подред и коефициент 4009.22! Рекорд!

Пример за основната схема на Бетинг Челиндж

Ето пример за betting challenge:

 • Бет Челиндж: 10 – 1 000 лева

Това означава, че започваме с 10 лева залог. И ще спрем при достигане на 1 000 лева печалба. Ето примерни стъпки на челинджа:

 1. Първа стъпка: Коефициент – 2.00. Залог – 10.00 лв. Печалба – 20.00 лв
 2. Втора стъпка: Коефициент – 1.50. Залог – 20.00 лв. Печалба – 30.00 лв
 3. Трета стъпка: Коефициент – 2.60. Залог – 30.00 лв. Печалба – 78.00 лв
 4. Четвърта стъпка: Коефициент – 1.20. Залог – 78.00 лв. Печалба – 93.60 лв
 5. Пета стъпка: Коефициент – 2.40. Залог – 93.60 лв. Печалба – 224.64 лв
 6. Шеста стъпка: Коефициент – 1.80. Залог – 224.64 лв. Печалба – 404.35 лв
 7. Седма стъпка: Коефициент – 2.50. Залог – 404.35 лв. Печалба – 1 010.88 лв

В примера ни трябваха 7 познати прогнози, за да спечелим 1 000 лева със залог от 10 лв. И както се вижда, на всяка следваща стъпка играем за все по-голяма печалба. И то без да рискуваме повече от първоначалния ни малък залог.

Някой ще попита: Защо трябва ден след ден да играя така, като мога да заложа 10 лв на 7 мача в колонка и да играя за същата сума? Е, ако можеш да направиш качествен подбор от 7 мача днес, то може и с множествен залог. Но идеята на Челинджа е, че на всяка стъпка се играе с добре обмислена прогноза.

Бонуси от онлайн букмейкъри за 700 ЛЕВА – виж как да ги вземеш!
Страхотен начален капитал за Бетинг Предизвикателство.

Стълбичка – модификации и различни схеми на игра

По-горе видяхте стъпките на основната схема на игра на Стълбичката, както и пример за нея. Но вие може да си измислите ваша стратегия.

Например, след всяка трета подред позната прогноза, да се депозира 50% от печалбата. А с останалите 50% да се продължи предизвикателството. По този начин ще си гарантирате възвращаемост, дори и да не успеете да достигнете до крайната цел.

Или пък да започвате винаги с първа стъпка на коефициент 2.00. И при успешна прогноза, да си депозирате първоначалния залог. След това продължавате да преследвате голямата цел, знаейки че вече не рискувате нито лев от вашите лични средства.

Това са само два примера. Вие може да си направите ваше лично Бетинг Предизвикателство. То трябва да отговаря на вашите възможности и потребности. А след всяка успешна стъпка, ще усещате защо тази система за залози е една от най-вълнуващите!

17 печалби поред! deni50 подобри бетинг рекорд и спечели 500 ЛЕВА!

С какви прогнози се играе betting challenge?

В betting challenge най-важно е да сте сигурни в своята прогноза, независимо от коефициента. Т.е. на първа стъпка може да играете с коефициент 2.00, на втора – със ставка 1.60, на трета – с 2.60 и т.н.

Ако сте от търпеливите, пробвайте с ниски коефициенти. Знаете, че шанса за успех при тях е по-голям. Още по-добре е, ако залогът ви е на събитие от само два изхода – да речем Под или Над 2.5 гола.

Ако пък искате да прогресирате по-бързо, може да пробвате с по-високи коефициенти. Но при тях и риска от провал е по-голям.

Идея! При избор на прогноза може да ви помогне и нашата секция Топ Футболни Залози. Обикновено, от тях излизат 3-4 прогнози от общо 5 на ден. Така че ако си подбирате само една прогноза от там всеки ден, шансовете са на ваша страна. Разбира се, трябва да внимавате, защото има случаи, макар и редки, в които грешните прогнози са повече.

Може пък да решите да играете само с един тип залози. Например, Над 0.5 гола или Гол/Гол. И да търсите подходящи мачове за тях.

В помощ при избора ви вижте и нашите футболни прогнози. А особено подходящи може да са и т.нар. Златни Прогнози, които следват основния принцип на Бетинг Челинджа.

Бетинг Предизвикателство – важни препоръки

Bet challenge трябва да се играе с достатъчно малък залог. Такъв, който дори и да се изгуби, да не влияе на стандарта на живот на участника. За някои такъв залог е 1 лев, а за други – може да е и 100 лева.

Също така, е препоръчително да се зададе месечна сума, пак според стандарта на човека. И ако тази сума се загуби, предизвикателството трябва да се преустанови.

Препоръчва се Бетинг Предизвикателството да се играе с единичен залог на всяка стъпка. Но може и с множествен – да речем 3 събития в права колонка, които да дадат общ коефициент 2.00.

Нов Бетинг Рекорд: 16 поредни печалби!

Стълбичката – предимства и недостатъци

Основен недостатък на Бетинг Предизвикателството е, че може никога да не достигнете зададената цел и в един момент да изгубите вяра. А това несъмнено ще е свързано и със загуба на пари.

Затова, както вече бе споменато, трябва да започвате всяко Бетинг Предизвикателство с минимален залог. И да си зададете месечен лимит, който никога да не надвишавате!

Освен това, ви напомням, че на някоя стъпка може да депозирате процент от печалбата или поне стойността на първоначалния залог. Така по-често ще печелите и няма да губите стимул.

А в един прекрасен ден може да стигнете и голямата цел! И то без да сте рискували ваши пари, ако сте депозирали част от печалбата на някоя от първите стъпки.

Точно това е и най-голямото предимство на Бет Челинджа – с минимален залог да играете за колосална сума. И то не чрез тото фиш с милиони възможни изходи. А със залог на събитие с голям шанс да излезе! Защото на всяка стъпка се играе с добре подбрана прогноза, нали така?

bet365 – най-добрия онлайн букмейкър!

Заключение

Като цяло, няма друга такава система на залагане. Останалите или са много прогресивни и рискувате банкрут. Или пък са твърде предпазливи и общо взето се въртите в омагьосан кръг. Т.е. нито банкрутирате, но пък и не печелите кой знае какво.

Разбира се, хората сме различни. И всеки трябва да прецени дали Бетинг Предизвикателството е за него или не. Успех!

9 поредни печалби при общ коефициент 2946.19! Рекордът оцеля…

Всички коментари

 • Българинът му дай да измисли измами, за друго е
  некдърен!😂😂Според мен ще фалират всички хора по света, дето залага, защото всичко е измама във футболчето. Обаче всеки ще го проумее като го ошушкат типстърите, дето работят за букита! Даа, като си напише някой изненадите и с тях ще ги фалирате всичките! Обаче будалите изобщо не са наясно какво ще им причините! 😃

  Анонимен 11.07.2018 16:53 Отговор
 • Доста интересна стратегия, излиза че за постигането на целта си, трябва да познаеш поредни N на брой залога, което мисля че е невъзможно, страхотни типстъри с да кажем 10 залога имат поне 2 загубени, което означава , че лутането и удара по психиката на прилагащия „стратегията“, „челинджа“ ще се разклати доста често.

  Aleksander Aleksandrov 30.07.2018 9:22 Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.