Анталияспор – Мерсин, прогноза, 12.12.2015

Анталияспор – Мерсин, прогноза, 12.12.2015

анталияспор мерсин прогноза

Ситуацията в Мерсин става все по-сложна и тежка. Имащият финансови проблеми от самото начало на сезона тим остана без своя президент Али Караманли, който подаде оставка през седмицата.

Интересното е, че това се случва след втората победа на Мерсин за този сезон с 3:0 срещу Чейкур Ризеспор, която доближи отбора на 3 точки от зоната на спасение.

Бъдещето на клуба става все по-сиво, след като служители и сериозна част от играчите не са получавали заплати от август месец.

Половината тим съди ръководството и може да напусне, като свободни агенти още през декември. Един от тях е Николай Михайлов, който също има да взима доста неизплатени заплати. Българският национал вече търси нов отбор, където да продължи кариерата си.

Михайлов започна сезона като титуляр, но след поредица от слаби резултати старши-треньорът бе сменен и новия наставник го извади от стартовите 11.

В момента Мерсин е на 17-то място с актив от 10 точки. Единствените две победи тимът ги спечели като домакин, а като гост е 0-3-4 този сезон.

Анталияспор допусна само една загуба като домакин (2-4-1), но е само на 7 точки над опасната зона и трябва да се възползва максимално от проблемите на своя опонент.

Още повече, че домакините са без загуба от Мерсин в последните 6 сблъсъка, записвайки 4 победи и 2 ремита.

Един Коментар

  1. TopZalozi.com 12.12.2015

Коментирай