Порто – Ливърпул: комбинирана прогноза (17.04.2019)

Прогноза за Порто – Ливърпул от Шампионска лига.

Порто с „мисия невъзможна“ в реванша!

Порто ще трябва да направи всичко по силите си, за да има шанс за продължаване напред. Тимът обаче ще има много трудна задача.

Три мача изиграха двата отбора през последните 2 години. И Порто не успя да отбележи нито 1 гол за 270 минути. Сега трябва да вкара три чисти попадения. Почти невъзможна задача.

Игра с прогнози за професионални типстъри: Спечели 1150 ЛВ за месец!

Ливърпул и Клоп знаят как да подходят!

Ливърпул показа класа в последните мачове. Тимът не остави никакви шансове на Байерн в реванша в Мюнхен.

Тук задачата им ще бъде далеч по-лесна на пръв поглед. Юрген Клоп знае във всеки един момента точно как да подходи.

Прогноза за Порто – Ливърпул, 17.04. 2019

Порто има обеца на ухото от миналата година, където Пул ги разби насред „Ещадио до Драгао“ с 0:5. Поне аз очаквам Порто да не бърза много, а да опита с премерен риск да излъже червените.

Един гол за Ливърпул ще значи за Порто да вкара 4-ри. Непосилна задача.

А Пул също няма за къде да бърза. На тях ще им е добре да дебнат за контри. Затова изключвам да изпълнят много корнери. Просто Порто ще трябва да води играта.

От същата гледна точка изключвам и много голове в мача.


Още футболни прогнози за Шампионска лига днес:


Топ статистика за Порто – Ливърпул

  • Резултат от първият мач: Ливърпул – Порто 2-0.
  • Ливърпул нямат загуба в последните си 16 мача.
  • Ливърпул нямат загуба в последните си 7 мача като гост.

» Вижте още: футболна статистика.

https://topzalozi.com/

Запалих се по футболни залози още като юноша, когато баща ми си пускаше Тото 1 и ми даваше да си пускам по някоя колонка. След години при първото си пускане в Еврофутбол познахме точен резултат 3:2 (късмета на начинаещия) и така бях зарибен. В подсъзнанието си силния пол е ловец. А това е тръпка, която доста мъже обичат. И ако тя е контролирана, е добре. Залагам само на футболни прогнози, не се увличам по други залози. Годината не помня, но щом се появиха онлайн букитата им станах фен и си направих регистрация. Участвал съм за кратко в турнир за типстъри преди доста години и съм печелил два пъти. В момента, в който спечелих, си начесах егото и спрях, защото до някъде това те изтощава и губиш форма. При избора на мач за мен най-важна е формата на отборите. После тенденциите в текущото първенство и между двата тима, усет и т.н. Не по-малко важно е да отсееш правилните мачове и да подбереш правилния залог за тях. Прякор във Форума: red6devil.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.