Косово – България: прогноза (25.03.2019)

Прогноза за Косово – България, квалификации за Евро 2020. Българин съм и не ми харесва прогнозата, която ще дам. Но когато видя несъответствие в коефициенти, съм длъжен да го отчета.

Играчите на Косово играят в по-добри първенства

Почти всички играчи играят в първите лиги на Германия, Русия, Холандия, Турция, Дания, Швейцария, Белгия, Хърватия, Норвегия.

Със сигурност не всички са титуляри. Но отборът на Косово със сигурност е класен.

Последните 10 мача няма загуба. Да, това включва и Лига на нациите, разбира се. За тези 10 мача косоварите имат 7 победи и 3 равенства.

Европейско първенство по футбол: Евро 2020 – програма

Някои от футболистите на България са по-класни

Това е чудесно. Но като цялостна бройка, нашите играчи играят в по-малко на брой първи лиги на класни първенства.

С физическо старание от футболистите и правилна тактика от треньора нашите Лъвове компенсират липсата на цялостна класа.

За последните 10 мача имаме само 2 загуби. В Лига на нациите се представихме почти отлично! Тези 10 мача сме 5 победи, 3 равенства и 2 загуби.

Пътят на България в квалификациите за Евро 2020

Прогноза за Косово – България, 25 Март 2019

За съжаление, отдавна коефициентите за 1Х се сринаха и вероятно вече почти няма стойност в тях. Първоначално имаше огромна стойност в 1Х.

Все още виждам някаква и ще се спра на 1Х. Обосновката ми е в текста по-горе: повече на брой косовари играят в класни първенства, домакините нямат загуба от много мачове.

Надявам се да не загубим! Пак казвам – като българин, не ми харесва прогнозата, която давам.

Другият мач от групата: Черна гора – Англия прогноза.

Топ статистика за Косово – България

 • Косово нямат загуба в последните си 10 мача.
 • Косово не са губили в последните 5 свои домакинства.
 • България не е побеждавал в последните си 4 срещи.
https://topzalozi.com/

Не съм професионален залагащ. Моите футболни прогнози не са професионални, а аматьорски, любителски. Участвам активно само в този сайт. Най-важното в залозите е да се правят стойностни залози, валю залози, на най-добрия коефициент. Може да сте печеливши на коефициенти 1.95/1.95, но ако бъдат променени на 1.83/1.83, да станете губещи. За да избираме най-добрите коефициенти, е нужно да имаме регистрация и в трите основни букмейкъра в България - Ефбет, Бет365 и Бетфеър. Ползването на само един от тях не е достатъчно. На този сайт са описани и трите букмейкъра, прочетете и се регистрирайте. Нужно е да сравняваме коефициентите в трите букмейкъра и да залагаме на най-добрия коефициент. Прякор във Форума: M__i__r__o.

Всички коментари

 • Какво направи този Еврофутбол със нас !? В желанието си да познаем мач сме склонни да залагаме и викаме против родината си . Не става въпрос за вашата прогноза , оният ден в кръчмата видах хора играли “двойка“ за Черна гора,и със оправданието че само този мач им остава плюха и псуваха родните футболисти, после псуваха и съдията че е дал несъществуваща дузпа .Когато нашите вкараха станах прав , вдигнах ръце и извиках “Гол“ .Всичко млъкна,след което почнаха да ме гледат накриво .Слава богу прибрах се невредим този път , но бога ми незнам за днес , защото пак мисля да ида в същата кръчма 🙁 .

  GODSMACK 25/03/2019 09:45 Отговор
 • Напълно подкрепям мнението Ви! 🙂 С различни суми играя всички прогнози, които давам. Но тази НЕ съм и НЯМА да я играя дори с един лев! Дадох я само за играта, защото много изоставам в класирането и трябва да правя прогнози тези дни. От мачовете днес видях някаква минимална стойност в коефициент само на нашия мач (за съжаление – за 1Х). Благодаря Ви за коментара, защото се радвам, че не съм единствен, който НЕ залага срещу Националния ни отбор! 🙂 В онази кръчма ги има всякакви, но Вие се радвайте, че сте Българин и добър човек! 🙂

  M__i__r__o 25/03/2019 20:09 Отговор
 • 1:1 – ПЕЧЕЛИ!

  TZ 26/03/2019 00:10 Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.