Белгия – Русия: прогноза (21.03.2019)

Футболна прогноза за Белгия – Русия. Мач от квалификациите за Евро 2020.

Белгия е един от най-силните отбори в света

Белгия стартира участието си в квалификациите за европейско първенство с мач у дома.

Тимът на „червените дяволи“ е един от най-силните в световен мащаб. Съответно, разполага с доста класа на всички постове.

Очаквано те са и фаворитът за първото място в тази група.

Русия се издъни в последните мачове

Русия направи доста прилично световно първенство. И остави сравнително добри впечатления.

След това тимът започна добре и в Лигата на Нациите. Но завърши разочароващо, като буквално сдаде първото място в последния мач на Швеция.

Бетинг Челиндж (Предизвикателство): най-вълнуващата система на залагане!

Прогноза за Белгия – Русия, 21 Март 2019

Тук очаквам „червените дяволи“ да натиснат здраво и да се възползват от домакинството си в този първи мач от групата.

Тимът разполага с много качество в офанзивен план. Ставката за тази прогноза ми се вижда добра, предвид наличните изпълнители на белгийския отбор.

Освен това, тимът на Русия не е много убедителен в своите дефанзивни изяви. Реално Сборная нямаше много официални гостувания през последните години.

Видя се как малко по-класен тим като Швеция ги би в най-важния мач на първо/краен с 2:0. А задачата им срещу Белгия ще е още по-трудна.

Още от евро квалификациите в четвъртък вечер: Холандия – Беларус прогноза.

Топ статистика за Белгия – Русия

  • Белгия не са губили в последните 15 свои домакинства.
https://topzalozi.com/

Запалих се по футболни залози още като юноша, когато баща ми си пускаше Тото 1 и ми даваше да си пускам по някоя колонка. След години при първото си пускане в Еврофутбол познахме точен резултат 3:2 (късмета на начинаещия) и така бях зарибен. В подсъзнанието си силния пол е ловец. А това е тръпка, която доста мъже обичат. И ако тя е контролирана, е добре. Залагам само на футболни прогнози, не се увличам по други залози. Годината не помня, но щом се появиха онлайн букитата им станах фен и си направих регистрация. Участвал съм за кратко в турнир за типстъри преди доста години и съм печелил два пъти. В момента, в който спечелих, си начесах егото и спрях, защото до някъде това те изтощава и губиш форма. При избора на мач за мен най-важна е формата на отборите. После тенденциите в текущото първенство и между двата тима, усет и т.н. Не по-малко важно е да отсееш правилните мачове и да подбереш правилния залог за тях. Прякор във Форума: red6devil.

Всички коментари

  • Резултат: 2:1/3:1 – ПЕЧЕЛИ!

    TZ 22/03/2019 00:45 Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.