Албания – Турция: прогноза (22.03.2019)

В петък вечер продължават двубоите от първият кръг на европейските квалификации.

В един от двубоите от група З в Тирана излизат два отбора, които най-вероятно ще се борят за второто място – Албания и Турция. В тази група безспорно абсолютният лидер е световният шампион Франция.

Албания е в очевиден спад

„Червено-черните“ стават официален национален отбор през 1930. И до преди няколко години бяха един от големите аутсайдери в Европа.

Само преди 3 години успяха да играят за първи път в историята си на голям форум – Европейското във Франция през 2016. Там се представиха достойно, но въпреки това отпаднаха още в груповата фаза. А в квалификациите и шанса бе с тях след като Сърбия бе наказана именно срещу Албания.

Последваха за тях световни квалификации. Където обаче съвсем логично останаха доста далеч зад големите лидери в групата – Испания и Италия. Въпреки че „Адзурите“ после не успяха да спечелят плейофа срещу Швеция и останаха извън финалите.

Следващите официални двубои за Албания бяха тези в Лигата на Нациите. В Лига „Ц“, група А постигнаха едва една победа срещу три загуби. Като успехът бе още в първия двубой срещу Израел. След това допуснаха три поредни поражения от Израел с 0:2 и от Шотландия с 0:2 и 0:4.

Явно спадът в отбора на домакините вече е очевиден.

Топ футболни залози днес!

Турция ще търси реабилитация

Турция безспорно има много повече успехи от своя съперник, които дойдоха най-вече през този век. Трето място на Световно през 2002, както и 1/4-финал и полуфинал на евро финали съответно през 2000 и 2008.

Тимът също участва и на последното европейско във Франция. Там обаче отпаднаха още в груповата фаза след 1 победа и 2 загуби.

В изминалите световни квалификации пък два кръга преди края бяха основният фаворит за първото място и директно класиране на финалите в Русия. Но тогава дойде „злополучният“ двубой с Исландия и то в Анкара, загубен с 0:3.

Последва равенство срещу Финландия в двубой вече без значение за отборите. В крайна сметка вторият в тази група – Хърватска, стигна до финал на световното в Русия.

В Лигата на Нациите турците също не се представиха добре. И спечелиха едва 1 победа в четирите си двубоя с Русия и Швеция.

Аржентина – Венецуела: прогноза (22.03.2019)

Прогноза за Албания – Турция, 22 Март 2019

Тези квалификации са единственият шанс на Турция за място на Евро 2020. И смятам, че ще стартират с победа, въпреки донякъде и случайните успехи на Албания. Прогноза – 2.

П.П. И нека всички Българи утре да застанем зад „Лъвовете“, за да стартираме с победа. Това ми беше другият вариант, но все пак има закон – „никога не играй за любимия си отбор“.

Вижте тук: Пътят на България в квалификациите за Евро 2020.

Топ статистика за Албания – Турция

  • Турция не е побеждавала в последните си 4 срещи.
https://topzalozi.com/

Залагам от края на 80-те години. Първо започнах с Тото 1, след това с Еврофутбол и от началото на века залагам онлайн. Участвам в десетки наградни игри в интернет и обикновено завършвам сред първите в края на всеки месец от десетки, стотици и хиляди участници. Професионално с футболни залози се занимавам вече от над 10 години. За мен най-важното е коефициента, на който залагате, да си заслужава спрямо отборите и класата на съперниците. Залагам в 99% на сингъл, което според мен е единственият начин в дългосрочен план да сте на печалба. Успех на всички с моите футболни прогнози и тук! Прякор във Форума: asenlv.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.