Фейнорд – ВВВ Венло (06.12.2018)

Футболна прогноза за Фейнорд – ВВВ Венло от Ередивизия на Холандия.

Фейнорд е фаворит срещу ВВВ Венло

След като победи водача ПСВ, Фейенорд излиза за нови три точки. До момента са безпогрешни у дома и се намират в страхотна форма.

Фейенорд има мач по-малко и ако го вземе, ще се приближи на 5 точки от Аякс. Домакините със сигурност хранят надежди за нещо повече от ЛЕ.

ВВВ Венло имат някакви шансове за първата 7-ца. Но със силните играят трудно. В момента са в лоша форма като в последните четири мача неминуемо допускат поне по 2 гола.

Мачовете днес – футболни прогнози и резултати!

Прогноза за Фейнорд – ВВВ Венло, 06.12.2018

Венло при гостувания допускат доста корнери. Нормално е срещу един от топ отборите тенденцията да се запази.

Балансът тук в Ротердам е 6-1-1. Миналата година Фейенорд загуби точки и в двата мача с този съперник. Сега очаквам да са концентрирани.

При лошата форма на гостите и добрата на домакините, очаквам убедителна победа за Фейенорд.

Вижте още една прогноза за Фейенорд – ВВВ Венло.

https://topzalozi.com/

Запалих се по футболни залози още като юноша, когато баща ми си пускаше Тото 1 и ми даваше да си пускам по някоя колонка. След години при първото си пускане в Еврофутбол познахме точен резултат 3:2 (късмета на начинаещия) и така бях зарибен. В подсъзнанието си силния пол е ловец. А това е тръпка, която доста мъже обичат. И ако тя е контролирана, е добре. Залагам само на футболни прогнози, не се увличам по други залози. Годината не помня, но щом се появиха онлайн букитата им станах фен и си направих регистрация. Участвал съм за кратко в турнир за типстъри преди доста години и съм печелил два пъти. В момента, в който спечелих, си начесах егото и спрях, защото до някъде това те изтощава и губиш форма. При избора на мач за мен най-важна е формата на отборите. После тенденциите в текущото първенство и между двата тима, усет и т.н. Не по-малко важно е да отсееш правилните мачове и да подбереш правилния залог за тях. Прякор във Форума: red6devil.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.