Фейенорд – ВВВ Венло, прогноза (06.12.2018)

Фейенорд и ВВВ Венло ще изиграят отложения си мач в четвъртък вечер.

Прогноза за Фейенорд – ВВВ Венло, 06.12.2018

Фейенорд бяха изключително впечатляващи през уикенда. Те успяха да нанесат първа загуба на шампиона ПСВ. Два ранни гола на Николай Йоргенсен и Сам Ларсон бяха напълно достатъчни за успеха.

ВВВ Венло пък пристигат на ”Де Кайп” след много тежка загуба от Хераклес – 1:4. Освен това, Фейенорд са много убедителни у дома срещу Венло – шест победи, едно равенство и една загуба.

Единствено Аякс печели повече корнери от Фейенорд в Ередивизия. Ротердамци бият по близо осем ъглови удара на мач. Венло печелят по едва четири корнера средно на двубой. Но за сметка на това допускат твърде много – близо 8 на мач.

Наистина, победата на Фейенорд над ПСВ бе доста впечатляваща. Срещу Венло очаквам пред вратата на гостите да се развие истинска буря и положенията да се редуват едно след друго. Точен резултат: 4:0.

* Прогнозата е генерирана чрез функцията Създай Залог на bet365.

Топ статистика Фейенорд – ВВВ Венло

  • Като домакин, Фейенорд не е губил от Венло в последните 7 срещи помежду им.
  • Фейенорд са в серия от 8 поредни домакински победи.
  • Фейенорд не са губили в последните 16 свои домакинства.
https://topzalozi.com/

Залагам на футболни събития от средата на 90-те години. А след появата на онлайн букмейкърите в началото на новия век залагам единствено при тях. Освен на футбол, харесвам да залагам на тенис и баскетбол от НБА. При избора на дадена среща най-важни за мен са моментната форма, липсващите състезатели и накрая статистиката. Участвам от десет години в игри с награден фонд, като доста често съм сред победителите.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.