Дунав Русе – Славия София (06.12.2018)

Прогноза за мача Дунав Русе – Славия София от Първа лига на България.

Важен мач и за Дунав, но още повече за Славия

Славия взе 3 точки от ЦСКА. Преди това загуби 3 от Витоша Бистрица. Отборът се нуждае от постоянство, за да запази теоретични шансове за влизане в Топ 6. В момента белите са на 7 точки от шестия Черно море, но моряците вече изиграха своя мач от този кръг. Не е непреодолима разлика за 9 срещи до края на сезона.

Според интервю на треньора на Дунав след загубата от Левски с 0:3, тимът му спешно се нуждаел от точки, дори и да ги постига с грозна игра. И още в сегашния мач със Славия трябвало отборът му да почне да взима точки.

Така е от една страна. Но от друга, „драконите“ няма за какво толкова да се борят. В момента са дванайсти и целта им ще е да изместят „бистришките тигри“ от единайстото място. Напълно постижима цел, защото разликата е само 2 точки при равен брой мачове.

От щаба на русенци са изразили притеснение от назначения за двубоя главен рефер Георги Давидов.

Математически прогнози за Първа лига на България

Теренът в Русе ще е неблагоприятен за много голове

До 05.12 на обяд тревната настилка на стадиона не е била почистена от снега, който е валял миналата седмица. Домакините вчера са го изчистили, но тревата е била цяла седмица под сняг.

Снегът върху тревата предпазва от дълбоко замръзване на почвата (за справка – посевите по нивите). Но все пак, теренът ще е полузамръзнал, ще е сравнително твърд. На твърди терени футболистите играят по-бавно, правят по-малко резки движения. Следователно – падат по-малко голове.

Прогноза за Дунав Русе – Славия, 06.12.2018

Мачът е важен и за двата отбора, като за Славия е по-важен. Белите са и по-класният от двата тим, макар и разликата да не е много голяма. Тези два довода водят до прогноза Х2.

Теренът ще е полузамръзнал, което е неблагоприятно за резки движения, за бърз футбол. Този довод води до прогноза за по-малко голове. Единствената причина да не избера Под 2.5 гола или Под 3.5 гола, е откритият стил на игра на русенци.

Неблагоприятният за голове терен не може да компенсира твърде много благоприятният за попадения открит стил на Дунав. Следователно ще избера по-безопасна линия от Под 4.5 гола.

Знаете, че Славия не е отбор, който да търси разгромни резултати. Единственият риск за прогнозата е откритият стил на игра на Дунав.

Прогноза с функцията на Бет365 „Създай залог“: „Равен или Славия“ и „Под 5 гола в мача за двата отбора общо“.

https://topzalozi.com/

Не съм професионален залагащ. Моите футболни прогнози не са професионални, а аматьорски, любителски. Участвам активно само в този сайт. Най-важното в залозите е да се правят стойностни залози, валю залози, на най-добрия коефициент. Може да сте печеливши на коефициенти 1.95/1.95, но ако бъдат променени на 1.83/1.83, да станете губещи. За да избираме най-добрите коефициенти, е нужно да имаме регистрация и в трите основни букмейкъра в България - Ефбет, Бет365 и Бетфеър. Ползването на само един от тях не е достатъчно. На този сайт са описани и трите букмейкъра, прочетете и се регистрирайте. Нужно е да сравняваме коефициентите в трите букмейкъра и да залагаме на най-добрия коефициент. Прякор във Форума: M__i__r__o.

Всички коментари

  • Miro, не разбрах точно кога е изчистен снега?

    Quqi 05/12/2018 22:47 Отговор
  • На 05.12 следобед.

    M__i__r__o 06/12/2018 12:22 Отговор
  • 1:1 – ПЕЧЕЛИ!

    TZ 06/12/2018 16:59 Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.