Прогноза за Англия – Хърватия (18/11/2018)

Прогноза за Англия – Хърватия от Лига на Нациите. Кой ще спечели А4 и кой ще изпадне?

А4 на хартия

На хартия и на практика, ситуацията в Лига А, Група 4, е следната:

  • Побеждава Англия – Англия печели групата, Хърватия изпада.
  • Побеждава Хърватия – Хърватия печели групата, Англия изпада.
  • Нулево равенство – Испания печели групата, Хърватия изпада.
  • Голово равенство – Испания печели групата, Англия изпада.

Англия замени 3-5-2 с 4-3-3

Като любител на схемите с трима централни защитници, със съжаление научих, че Англия преминава към схема с двама. Промяната е направена, защото 4-3-3 приляга повече на характеристиките на наличните играчи.

Добрият треньор избира схемата първо по характеристиките на своите играчите. После – според схемата и тактиката на противника. И накрая – според своята любима схема. Англия няма силна халфова линия (3-5-2), а има бързи играчи за фланговете (4-3-3). Смяната на схемата е логична.

Бетинг Челиндж (Предизвикателство): вълнуваща система на залагане

Хърватия продължава с 4-2-3-1 и дълбока преса

При Хърватия няма промени. Защото същата схема продължава да приляга на характеристиките на наличните играчи.

Отборът продължава и с играта с дълбока преса. Така отбеляза и първия гол срещу Испания.

4-3-3 ще помогне срещу 4-2-3-1 и дълбока преса

Без Англия да е сменила схемата конкретно за мача си с Хърватия, тази промяна много ще помогне на отбора в сегашния мач.

Човек срещу човек хърватите са много по-силни в средата на терена от англичаните. Брозович, Модрич и Ракитич (в този мач Ракитич няма да играе) са сред най-добрите халфове в света. Нека към тази средна линия добавим и тактиката на Шахматистите с дълбока преса.

Какво е най-подходящото противодействие срещу това? Игра по крилата. 4-3-3. Бързи флангови играчи с бърза мисъл – бързо преливане от защита в нападение по крилата. Максимално малко надиграване в средната част на полузащитата срещу полузащита, която силно те превъзхожда.

Прогноза за Англия – Хърватия

Вече разбрахме, че двата отбора се нуждаят от задължителна победа. В подобни мачове има различни стратегии на залагане:

  • залагане на по-силния отбор (ако има такъв);
  • залагане на 12 (мачът да не завърши наравно);
  • да има много картони в мача;
  • да има много голове;
  • двата отбора да отбележат гол.

Изкушавам се да прогнозирам, че Англия ще има повече корнери в мача от Хърватия. Предвид, че ще играе повече по крилата, отколкото хърватите. Няма да го направя, защото подобен залог трябва да може да се затвори на живо. Залозите за корнери са силно зависими от това дали има ранен гол в срещата и съответно кой го отбележи.

Ако заложите, че Англия ще има повече корнери (което е добър залог) и Англия поведе рано в резултата, е силно препоръчително да затворите залога. Двата отбора ще променят подходите си по неприятен за залога начин.

От горните стратегии за залагане ще се спра на тази с головете. Смятам, че шансът да има поне два гола в мача е много голям. Допълнителен бонус е, че Англия отскоро играе с двама централни защитници и очаквам да допусне грешки срещу дълбока преса. Напълно вероятно е да видим идентичен гол за хърватите като първия им срещу Испания.

Вижте още една прогноза за Англия – Хърватска

https://topzalozi.com/

Не съм професионален залагащ. Моите футболни прогнози не са професионални, а аматьорски, любителски. Участвам активно само в този сайт. Най-важното в залозите е да се правят стойностни залози, валю залози, на най-добрия коефициент. Може да сте печеливши на коефициенти 1.95/1.95, но ако бъдат променени на 1.83/1.83, да станете губещи. За да избираме най-добрите коефициенти, е нужно да имаме регистрация и в трите основни букмейкъра в България - Ефбет, Бет365 и Бетфеър. Ползването на само един от тях не е достатъчно. На този сайт са описани и трите букмейкъра, прочетете и се регистрирайте. Нужно е да сравняваме коефициентите в трите букмейкъра и да залагаме на най-добрия коефициент. Прякор във Форума: M__i__r__o.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.