Лудогорец – АЕК Ларнака, прогноза (08/11/2018)

Ще играят ли днес Лудогорец и АЕК Ларнака по същия начин като в първия мач между тях?

В предната ми прогноза за мача между двата отбора вече направих сравнение между българското и кипърското футболно първенство. Посочих и разликата в цената на двата тима – според Transfermarkt Лудогорец е 51 милиона, а АЕК Ларнака – 12.

АЕК Ларнака – Лудогорец 1:1

Първият мач Лудогорец започна много атакуващо и създаде 2-3 чисти положения първите 20 минути. Кипърците също имаха едно чисто положение през тези минути.

След първоначалния натиск, до края на първото полувреме играта се изравни. Но остана открита. Имаше много свободни пространства.

Голям късмет бе, че първото полувреме паднаха само два гола. Лудогорец трябваше да вкара няколко попаденея. АЕК Ларнака заслужено отбеляза само едно.

Второто полувреме Лудогорец нямаше чисти положения, а АЕК Ларнака имаше едно-две. Лудогорец имаше късмет през втората част, така както кипърците имаха късмет през първата.

Двата отбора имаха около равен брой чисти положения и равенството бе заслужено. С разликата, че резултатът трябваше да е 2:2, а не 1:1.

Вижте още прогнози за Лига Европа

Прогноза за Лудогорец – АЕК Ларнака

Първият мач между двата отбора имаше чисти положения за около 4 гола в мача. Сблъсъкът завърши на късмет със само две попадения.

Дори и днес двата тима да играят с по-малко свободни пространства, при положение, че в първия мач трябваше да има около 4 гола, то в днешния трябва да има поне два. А ако и днес двата отбора играят като в първия двубой, вариацията би трябвало да се нормализира и този път да има именно около 4 гола.

Все пак, не мога да разчитам, че отборите ще играят точно по същия начин. Затова се подсигурявам със залог Над 2.0 азиатска линия за голове.

Топ факти за Лудогорец – АЕК Ларнака

  • Лудогорец нямат загуба в последните си 6 мача.
  • Лудогорец са в серия от 3 поредни домакински победи.
  • Лудогорец са в победна серия от 3 мача.

| Футболни Прогнози | Топ Залози | Футболен Форум |


https://topzalozi.com/

Не съм професионален залагащ. Моите футболни прогнози не са професионални, а аматьорски, любителски. Участвам активно само в този сайт. Най-важното в залозите е да се правят стойностни залози, валю залози, на най-добрия коефициент. Може да сте печеливши на коефициенти 1.95/1.95, но ако бъдат променени на 1.83/1.83, да станете губещи. За да избираме най-добрите коефициенти, е нужно да имаме регистрация и в трите основни букмейкъра в България - Ефбет, Бет365 и Бетфеър. Ползването на само един от тях не е достатъчно. На този сайт са описани и трите букмейкъра, прочетете и се регистрирайте. Нужно е да сравняваме коефициентите в трите букмейкъра и да залагаме на най-добрия коефициент. Прякор във Форума: M__i__r__o.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.