Словакия – Чехия, прогноза (13/10/2018)

През уикенда футболните емоции в Европа ще бъдат под знака на набиращия скорост турнир за Купата на Нациите. В мач от Лига Б, група 1 на надпреварата ще премерят сили тимовете на Словакия и Чехия.

Словакия – Чехия едва ли ще е миролюбив мач

Две съседни държави, които до неотдавна бяха заедно под името Чехословакия. Именно заради този факт, днешният двубой ще бъде с по-особен заряд. И едва ли ще бъде миролюбиво реми.

Бонуси от онлайн букмейкъри за 610 ЛЕВА – ето как да ги вземеш!

Словакия вкарва по над 2 гола на мач

В последно време Словакия демонстрира по-добра форма. Отборът спечели 8 и завърши наравно 1 (срещу Холандия) от предишните си 9 домакинства (официални и приятелски).

Линията от 2,5 гола беше покрита 6 пъти в тези 9 мача. А успеваемостта в атака е била 21 гола – по 2,5 гола отбелязани средно на мач.

Чехия е в криза

От своя страна, Чехия изживява криза – 4 загуби в предишните си 6 двубоя във всички турнири. Включително и 1-2 срещу Украйна в единствения си мач в тази група от Лигата на Нациите до момента.

4 от предходните 5 срещи завършваха с поне по 3 попадения. 4-1 срещу Китай, 0-4 срещу Австралия, 1-2 срещу Украйна и 1-5 срещу Русия.

Форум за прогнози и футбол

Прогноза за Словакия – Чехия

В исторически аспект мачовете между днешните два съперника също са високо резултатни. Играли са 5 пъти от 2002 година до сега и 4 от тези срещи са били над 2,5 гола – 1-4, 2-1, 2-2, 0-3.

Очаквам тази тенденция да се запази и след настоящия сблъсък.

Прогноза: Над 2.0, 2.5 Азиатска Гол Линия.

Топ факти за Словакия – Чехия

Словакия не са губили в последните 7 свои домакинства.

https://topzalozi.com/

Първите си стъпки в спортните залози направих през далечната 1998 година в Еврофутбол. След това постепенно се ориентирах към онлайн букмейкърите. Най-много ми допада платформата и възможностите, които дава bet365. През последните 7-8 години участвам и в редица състезания и игри с прогнози, включително и международни, от които съм печелил немалко награди. Но по-важното за мен е самото участие и надпреварата с останалите участници, тоест състезателният дух е в кръвта ми. В този ред на мисли бих искал да споделя, че аз съм един от трикратните победители на култовото ТВ състезание "Минута е много". Участвал съм и в други ТВ и радио игри. От състезанията за спортни прогнози най-много ми харесва първата игра на topzalozi.com, която и до ден днешен си остана уникална със своя формат и концепция. Любимите ми футболни прогнози са свързани с головете. Винаги се стремя да търся подходящи мачове, на които е възможно да има много попадения. Тази моя тактика ми е носила успехи неведнъж на много добри ставки. Желая успех на всички читатели на сайта! Прякор във Форума: ivan_tsochev.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.