Естония – Финландия, прогноза (12/10/2018)

Футболна прогноза за Естония – Финландия от Лига на Нациите.

Лига на Нациите, Лига Ц, Група 2

Това е мач от група 2 на Лига Ц от Лигата на нациите. Съперници са тимовете на Естония и Финландия. В групата са още Гърция и Унгария.

След първите 2 кръга в тази група вече се открояват някои тенденции. Естония е най-слабият отбор.

Увеличени коефициенти от Betfair – всеки ден за всички клиенти!

Естония е откровен аутсайдер

Балтийците загубиха и двата си мача в групата по идентичен начин – 0-1. Съответно загубите бяха от Гърция и от днешния им съперник Финландия като гост.

Преди тези 2 поражения Естония допусна други две загуби в контролни мачове – 1-3 от Мароко и 0-1 от Латвия. С две думи – доста слаб отбор и откровен аутсайдер в този мач. А и в групата като цяло.

Финландия е в добра форма напоследък

Финландия, от своя страна, е лидерът в тази група с пълен актив. Скандинавският тим записа два минимални успеха с по 1-0 срещу Гърция и както вече споменах, срещу Естония.

Отделно от това „скиорите“ демонстрират добра форма напоследък – 6-1-1 в последните 8 мача.

Топ футболни залози и прогнози

Прогноза за Естония – Финландия

Статистиката от директните двубои също е изцяло в полза на финландците – 4 победи (последните 3 от които на нула) в предишните 5 мача между двата отбора. Прогноза: 2.

Топ факти за Естония – Финландия

  • Естония са в серия от 4 поредни загуби.
  • Финландия са в победна серия от 3 мача.
https://topzalozi.com/

Първите си стъпки в спортните залози направих през далечната 1998 година в Еврофутбол. След това постепенно се ориентирах към онлайн букмейкърите. Най-много ми допада платформата и възможностите, които дава bet365. През последните 7-8 години участвам и в редица състезания и игри с прогнози, включително и международни, от които съм печелил немалко награди. Но по-важното за мен е самото участие и надпреварата с останалите участници, тоест състезателният дух е в кръвта ми. В този ред на мисли бих искал да споделя, че аз съм един от трикратните победители на култовото ТВ състезание "Минута е много". Участвал съм и в други ТВ и радио игри. От състезанията за спортни прогнози най-много ми харесва първата игра на topzalozi.com, която и до ден днешен си остана уникална със своя формат и концепция. Любимите ми футболни прогнози са свързани с головете. Винаги се стремя да търся подходящи мачове, на които е възможно да има много попадения. Тази моя тактика ми е носила успехи неведнъж на много добри ставки. Желая успех на всички читатели на сайта! Прякор във Форума: ivan_tsochev.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.