Барселона – Интер, прогноза (24/10/2018)

Футболна прогноза за Барселона – Интер от Шампионска лига.

Топ прогнозата за Барселона – Интер е Под 4.5 гола

Преди няколко дни ме беше яд, че не заложих Под 4.5 на 1.40, а се забавих и го заложих на „само“ 1.36. Коефициентите за ъндър бяха много сгрешени и почнаха да се коригират още преди контузията на Меси в мача със Севиля.

Очевидно ставките за Под са сринати и вече няма стойност в тях. При сегашните коефициенти не бих играл нито ъндър, нито оувър. Настоящите ставки са на точните нива. Следователно – ако ги играя, само ще платя таксата на букмейкъра (маржа). На 1.25/4.00 тя е 4.76%.

Виж още прогнози за Шампионска лига

Барселона – Интер: Сценарий 0:2 точен резултат

Крайният резултат във всеки мач е следствие на навързване на определени стъпки в сценария.

Например, за да се случи 1:1, трябва да се нагодят 2 стъпки. Първа стъпка – да има гол в мача. Втора стъпка – точно определен отбор да вкара нов гол за 1:1.

При 2:2, например, стъпките са точно два пъти повече от стъпките при 1:1. Но 2:2 е повече от два пъти по-трудно да се случи от 1:1, защото математическата зависимост е такава.

Както при 1:1, при 0:2 отново трябва да се нагодят 2 стъпки. Но при 0:2 разликата е, че при първа стъпка има значение точно кой отбор ще вкара гола.

От спортна гледна точка сценарий 0:2 е напълно възможен в мач между Барса и Интер на Лучано Спалети. Спалети изгради отбор с една от най-добрите защити в света. В защитата на Интер няма световни звезди, но сработката между играчите е много добра.

Много е вероятно Меси да не играе, а това много ще улесни добрата защита на Интер. Суарес ще бъде обезвреден, а Коутиньо бе купен да си партнира с Меси и сега ще е сам.

* За прогнозата е приложима офертата Нулево Равенство – Отменен Залог.

Топ факти за Барселона – Интер

  • Като домакин, Барселона не е губил от Интер в последните 4 срещи помежду им.
  • Барселона не са губили в последните 35 свои домакинства.
  • Интер са в серия от 4 поредни победи като гост.

| Футболни Прогнози | Топ Залози | Футболен Форум |


https://topzalozi.com/

Не съм професионален залагащ. Моите футболни прогнози не са професионални, а аматьорски, любителски. Участвам активно само в този сайт. Най-важното в залозите е да се правят стойностни залози, валю залози, на най-добрия коефициент. Може да сте печеливши на коефициенти 1.95/1.95, но ако бъдат променени на 1.83/1.83, да станете губещи. За да избираме най-добрите коефициенти, е нужно да имаме регистрация и в трите основни букмейкъра в България - Ефбет, Бет365 и Бетфеър. Ползването на само един от тях не е достатъчно. На този сайт са описани и трите букмейкъра, прочетете и се регистрирайте. Нужно е да сравняваме коефициентите в трите букмейкъра и да залагаме на най-добрия коефициент. Прякор във Форума: M__i__r__o.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.