Еребуни – Йереван, прогноза (03/09/2018)

Главно поради липса на средства много от футболните клубове в Армения прекратяват своето съществуване. Но след време някои от тях биват възстановени.

По тая причина и двете футболни лиги в страната често менят броя на участниците в тях. Такъв е случая с тия два отбора от столицата Ереван.

Футболна статистика за мачове!

ФК Ереван дори могат да се похвалят с една шампионска титла през 1997 година. Както и още две трети места в края на миналия век. Няколко години по-късно клубът престава да съществува.

Той е възстановен от старите му собственици през 2018. Веднага започва участие в Първа лига, второто и най-долно ниво на футбола в Армения.

Тук играят предимно вторите отбори на няколкото клуба от Висшата лига, които обаче нямат право на промоция. По тая причина не са редки случаите, когато отбор от средата на крайното класиране печели промоция.

Нещо подобно може да случи с ФК Ереван, защото освен него само два участника ще имат право на това. Единият е Еребуни, малък клуб от Аштарак, който финишира осми от 10 участника миналия сезон.

Форум за футбол, прогнози и залози

Защитата е най-слабото звено на отбора. Тя допусна 91 гола в 27 мача през сезон 2017-2018. А при гостуването на втория Арцак инкасира рекордните 12 гола. Сега след 4 кръга Еребуни е последен с 1 точка и 3-10 голова разлика.

Все пак, на свой терен отборът се представя прилично и очаквам да даде отпор на символичните гости. А защо не да спечели 1 точка.

В заключение. Футболът, който се играе тук е на доста ниско ниво. Това често е предпоставка за висока резултатност в мачовете.

Нападателите на Ереван засега се представят на ниво. Вкарали са цели 12 гола, средно по 3 на мач. Така компенсират грешките на отбраната, която не е много стабилна.

Очаквам гостите да вкарат поне 2 гола във вратата на Еребуни и с помощта на домакините линията от над 3.5 гола да бъде премината.

* Прогнозата е генерирана чрез функцията Създай Залог на bet365.

https://topzalozi.com/

Залагам от доста време, по-точно от първия тираж на Еврофутбол през 1994 година. Преди това 15 години съм участвал в тиражите на Тото 1 с 13 и 10 срещи, където 6 пъти имам познати 13-ки и две 10-ки. Макар и все в „слаби“ тиражи със скромни печалби. След 2004 година се насочих към залаганията в интернет. Залагал съм в десетина онлайн букмейкъра. Но от няколко години в bet365, а по времето когато нямаха лиценз за България и в betfair. От 2009 година участвам и в типстърски състезания в три други сайта. Общо там имам 9 или 10 първи места и по груби сметки спечелени над 2 500 лева от наградни фондове. От края на 2016 се изявявам предимно тук, защото ми допаднаха правилата на играта и самия формат. Голяма роля в моите прогнози има статистиката на отборите през настоящия сезон, както и традицията от преките двубои между тях в последните 2-3 години. Предпочитам да залагам в по-малко популярни лиги и първенства, защото смятам че там Букитата са по-склонни да дават по-доходни коефициенти. Тук се опитвам да насоча вниманието на читателите към някои коефициенти, които по мое мнение са с добра доходност. Прякор във Форума: Brainstorm.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.