Емен – Цволе, прогноза (23/09/2018)

В двубой от холандската Ередивизия се срещат тимовете на Емен и Цволе.

Емен още няма победа у дома

Новаците Емен се представят не лошо до момента като заемат място в средата на таблицата. Те дори успяха да изненадат Утрехт като гост в миналия кръг, побеждавайки го с 2:1.

Именно при визитите си тимът демонстрира по-добра форма до момента. Двете победи навън са тези, които отреждат на отбора 9-то място във временното класиране.

У дома Емен започнаха колебливо сезона. И все още търсят първата си победа пред собствена публика.

Увеличени коефициенти от Betfair – всеки ден за всички клиенти!

Цволе няма право на нова грешка

След двете си поредни домакински загуби, Цволе са длъжни да търсят максимума от тази визита.

Подобно на своя настоящ съперник, гостите се представят по-успешно навън до момента. Където регистрираха и единствената си победа.

Цволе не веднъж са показвали, че могат да бъдат много опасни като гост. Особено срещу по-непретенциозните тимове в дивизията.

Прогноза за Емен – Цволе

По традиция Емен са един от удобните противници на гостите и статистиката е убедително в полза на Цволе. Очаквам опитът и класата да натежат тук и ще заложа за победа на гостуващия тим.

Хелзингборг – ИК Фрей, прогноза (23/09/2018)

Топ факти за Емен – Цволе

  • Последната домакинска победа на Емен срещу Цволе бе през 2009.
  • По време на последните 9 срещи с Емен като домакин, Емен спечели 2 пъти, при 1 равенство и 6 победи за Цволе. Головата разлика е 15-6 в полза на Цволе.
  • Gersom Klok има повече жълти картони (2) от всеки друг играч на Емен. Кингсли Ехизибуе е с 2 за Цволе.
https://topzalozi.com/

Залагам от доста време насам, някъде от далечната 1994-та година. Обичам тръпката от залагането и следенето на развоя на мачовете. За мен най-важното при избора на футболна прогноза и мач е вътрешното ми чувство и усещане за дадена среща, което може би съм придобил през годините. След това гледам малко статистика, запознат съм в общи линии и със съставите на отборите, както и с какъв потенциал разполагат. За мен при прогнозирането е важен и баланса от гледна точка на моментна форма, традиции и т.н. Също така избягвам да правя футболни залози на по-ниски коефициенти и предпочитам да рискувам на малко по-високи. Прякор във Форума: icaka81.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.