Чапекоензе – Коринтианс, прогноза (12/08/2018)

В двубой от поредния кръг на бразилската Серия А се срещат тимовете на Чапекоензе и Коринтианс.

Чапекоензе е „костелив орех“ у дома!

Чапекоензе се представят стабилно у дома. Но като цяло равенствата преобладават в техните резултати напоследък.

Отборът е с три поредни хикса пред собствена публика и не може да изплува от опасната зона. В миналия кръг домакините поделиха точките и като гост на Спорт Ресифе, завършвайки 1:1.

Чапекоензе не се отличават с голяма резултатност и са по-пестеливи на голове. Трудно вкарват, но и трудно получават у дома.

Футболна статистика за топ мачовете на деня!

Коринтианс се бори за място в Топ 4!

Коринтианс се намират на 7-ма позиция. Но ще се борят за влизане в четворката.

Гостите стабилизираха играта си в последно време и се намират в добра серия в Бразилия. От последните си четири срещи отборът постигна три победи и завърши един път наравно.

Едно от големите предимства на тима е здравата им отбрана, която допусна едно единствено попадение за този период. Едната от тези три победи дойде вкъщи за купата с 1:0 именно срещу сегашния им съперник Чапекоензе.

Айнтрахт Франкфурт – Байерн Мюнхен, прогноза (12/08/2018)

Прогноза за Чапекоензе – Коринтианс

Коринтианс са като черна котка за домакините. Гостите имат пълно превъзходство в срещите помежду им, особено при визитите.

Сега смятам да заложа отново на фаворита тук. Като очаквам Коринтианс да са отбора, който ще нанесе първото домакинско поражение на Чапекоензе.

https://topzalozi.com/

Залагам от доста време насам, някъде от далечната 1994-та година. Обичам тръпката от залагането и следенето на развоя на мачовете. За мен най-важното при избора на футболна прогноза и мач е вътрешното ми чувство и усещане за дадена среща, което може би съм придобил през годините. След това гледам малко статистика, запознат съм в общи линии и със съставите на отборите, както и с какъв потенциал разполагат. За мен при прогнозирането е важен и баланса от гледна точка на моментна форма, традиции и т.н. Също така избягвам да правя футболни залози на по-ниски коефициенти и предпочитам да рискувам на малко по-високи. Прякор във Форума: icaka81.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.