Етър – Черно Море, прогноза (10/08/2018)

В двубой от Първа Лига се срещат отборите на Етър и Черно Море. Двата тима започнаха новия сезон на приливи и отливи. Очаквам един равностоен мач.

Етър разчита на домакинствата си!

Етър загубиха и двете си визити до момента. Но за сметка на това взеха пълния комплект от точки у дома в единственото си домакинство срещу Верея.

Сега болярите отново ще търсят победата. Но срещу тях се изправя наранения отбор на Черно Море, който ще търси реванш за слабото си представяне в миналия кръг.

Статистика за футболни мачове!

Етър разчитат много на срещите пред собствена публика. Отборът ще бъде мотивиран да търси точки тук.

Черно море ще мие срама от последния кръг!

След добрия си старт срещу Ботев Враца и Левски, моряците се сгромолясаха насред морето с 1:5 срещу Септември. Очаквам сега отборът да се опита да вземе нещо от това гостуване, за да измие част от срама.

Черно Море по принцип играят доста солидно като гост. И са труден за преодоляване съперник.

Конгарнир – Алафос, прогноза (10/08/2018)

Прогноза за Етър – Черно море

И двата мача между тези отбори през миналия сезон завършиха с равенство. Като вероятността крайния изход и сега да бъде същия според мен е голяма.

Нито Етър, нито Черно Море ще искат да загубят тази среща. Ще заложа да си поделят точките.

https://topzalozi.com/

Залагам от доста време насам, някъде от далечната 1994-та година. Обичам тръпката от залагането и следенето на развоя на мачовете. За мен най-важното при избора на футболна прогноза и мач е вътрешното ми чувство и усещане за дадена среща, което може би съм придобил през годините. След това гледам малко статистика, запознат съм в общи линии и със съставите на отборите, както и с какъв потенциал разполагат. За мен при прогнозирането е важен и баланса от гледна точка на моментна форма, традиции и т.н. Също така избягвам да правя футболни залози на по-ниски коефициенти и предпочитам да рискувам на малко по-високи. Прякор във Форума: icaka81.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.