ЕБС/Скала – Хонка, жени, прогноза (13/08/2018)

Шампионска лига – Жени

Шампионската лига при дамите също стартира с мачовете от първата фаза. Тук се играе в 10 групи, всяка с по 4 участника. Победителят от всяка плюс двата най-добри втори отбора продължават в 1/16-финалите. Там се включват и 14-те най-добри отбори.

ЕБС/Скала Жени

Шампионките на Фарьорските острови са аутсайдер в Група 9. Тук са още домакина Гинтарас Университетас от Литва и нашите момичета от НСА София.

В състава си те имат няколко футболистки направо в детска възраст. 15 годишните Сунва Йохансен и Сара Магнусен в халфовата линия. Както и 16 годишната Леа Лисберг в защитата, където средна възраст е под 20 години. Така че не е изненада, че загубиха първите си два мача от НСА с 0:3 и Гинтарас с 0: 7.

Септември – Ботев Враца, прогноза (13/08/2018)

Хонка Жени

Хонка направиха сериозна заявка за първото място след равенство 1:1 с Гинтарас, като дори водеха до 90-та минута. После победиха шампионките на България с 5:0.

Така головата разлика ще определи победителят в групата. До сега Гинтарас са с 8-1, а Хонка с 6-1.

Прогноза

Съвсем логично е финландките да гонят убедителна победа срещу непретенциозните си противнички. Преди десетина години те имат вече една над друг отбор от Фарьорите – КИ с 4:1. Но сега очаквам да са още по-убедителни.

* Прогнозата е генерирана чрез функцията Създай Залог на bet365.

https://topzalozi.com/

Залагам от доста време, по-точно от първия тираж на Еврофутбол през 1994 година. Преди това 15 години съм участвал в тиражите на Тото 1 с 13 и 10 срещи, където 6 пъти имам познати 13-ки и две 10-ки. Макар и все в „слаби“ тиражи със скромни печалби. След 2004 година се насочих към залаганията в интернет. Залагал съм в десетина онлайн букмейкъра. Но от няколко години в bet365, а по времето когато нямаха лиценз за България и в betfair. От 2009 година участвам и в типстърски състезания в три други сайта. Общо там имам 9 или 10 първи места и по груби сметки спечелени над 2 500 лева от наградни фондове. От края на 2016 се изявявам предимно тук, защото ми допаднаха правилата на играта и самия формат. Голяма роля в моите прогнози има статистиката на отборите през настоящия сезон, както и традицията от преките двубои между тях в последните 2-3 години. Предпочитам да залагам в по-малко популярни лиги и първенства, защото смятам че там Букитата са по-склонни да дават по-доходни коефициенти. Тук се опитвам да насоча вниманието на читателите към някои коефициенти, които по мое мнение са с добра доходност. Прякор във Форума: Brainstorm.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.