Витоша Бистрица ще шокира ли Лудогорец?

първа лига българия

Витоша Бистрица има повече точки и повече отбелязани голове от Лудогорец! Това е факт преди мача между двата отбора от 18:30 часа днес.

Витоша Бистрица започна по-добре от Лудогорец!

За 3 кръга от началото на сезона в Първа лига Бистришките тигри натрупаха толкова победи, колкото през целия минал сезон – две. Като демонстрират и много по-добра игра. Обърнаха Дунав за 2:1, после измъчиха ЦСКА София въпреки поражението с 0:2, а миналата седмица биха с 2:0 Славия.

ЦСКА София – Славия, прогноза (12/08/2018)

Проблемът на Лудогорец през настоящата кампания са многото пропуснати възможности пред противниковата врата. Така беше и през седмицата в Лига Европа. Този път, обаче, Зелените поне успяха да победят Зрински, макар и минимално. Успехът бе първи за Орлите от 21 юли. Така прекъснаха серията си от 4 поредни мача без победа във всички турнири – 2 в Първа лига и 2 в Европа.

Коефициенти и залози за Витоша – Лудогорец

Ако вярвате, че Витоша може да шокира Лудогорец, то коефициентът за успех на Бистришките тигри е сочен – 13.00 в bet365. Така че може и спокойно да се подсигурите с двоен шанс или минимална загуба.

Но ако смятате, че Зелените най-после ще се отпушат и ще материализират положенията си, то следващия залог е за вас: Лудогорец -2 Хендикап @ 2.30 (т.е. победа с 3 или повече гола разлика).

Нямаш сметка в bet365? Регистрирай се СЕГА с право на начален БОНУС!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.