Широки Брег – Домжале, прогноза (12/07/2018)

В четвъртък са предвидени да се изиграят огромен брой мачове от квалификациите в турнира Лига Европа. В един от тях съперници ще бъдат Широки Брег от Босна и Херцеговина и Домжале от Словения.

Широки Брег – Домжале: балканско дерби в Лига Европа!

Балканско дерби, в което букмейкърите дават леко предимство на гостите. Но в толкова ранен етап от надпреварата винаги е имало изненади и по принцип е рисковано да се залага на знак. Головете винаги са били по-добрата опция. Поне за мен.

Бонус залози от bet365 – виж всички промоции!

През изминалия сезон босненският тим завърши на 4-то място. Така спечели квота за Лига Европа през тази кампания. Отборът завърши сезона със серия от високо резултатни мачове: 3-3, 3-1, 1-3, 5-0. Тоест силно представяне в атака и слабо в защита.

От своя страна, Домжале спечелиха бронзовите медали в Словения през миналия сезон и ето ги в Лига Европа сега. Те също са отбор, който играе добре в нападение и не чак толкова в защитен план.

Прогноза за Широки Брег – Домжале

В този ред на мисли, съвсем няма да е изненада за мен, ако видим дори 4 или повече попадения в настоящата среща. Успех!

Стярнан – Номе Калиу, прогноза (12/07/2018)

https://topzalozi.com/

Първите си стъпки в спортните залози направих през далечната 1998 година в Еврофутбол. След това постепенно се ориентирах към онлайн букмейкърите. Най-много ми допада платформата и възможностите, които дава bet365. През последните 7-8 години участвам и в редица състезания и игри с прогнози, включително и международни, от които съм печелил немалко награди. Но по-важното за мен е самото участие и надпреварата с останалите участници, тоест състезателният дух е в кръвта ми. В този ред на мисли бих искал да споделя, че аз съм един от трикратните победители на култовото ТВ състезание "Минута е много". Участвал съм и в други ТВ и радио игри. От състезанията за спортни прогнози най-много ми харесва първата игра на topzalozi.com, която и до ден днешен си остана уникална със своя формат и концепция. Любимите ми футболни прогнози са свързани с головете. Винаги се стремя да търся подходящи мачове, на които е възможно да има много попадения. Тази моя тактика ми е носила успехи неведнъж на много добри ставки. Желая успех на всички читатели на сайта! Прякор във Форума: ivan_tsochev.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.