Франция – Хърватска, прогноза (15/07/2018)

Ето, че дойде и двубоят на годината – финала на Световното първенство по футбол! На стадион „Лужники“ в Москва достигнаха европейските отбори Франция и Хърватска.

Франция стигна с лекота до финала на Световното!

„Петлите“ абсолютно заслужено и без никакви кой знае какви проблеми достигнаха до този финал.

В групата буквално на „ходом“ завършиха на първото място с 7 точки. След две минимални победи над Австралия и Перу и „почивка“ срещу Дания в мач без никакво значение за тях. И в крайна сметка станахме свидетели на единственото нулево равенство на Мондиал 2018.


САМО СЕГА: Коефициент 50.0 ФРАНЦИЯ или 80.0 ХЪРВАТСКА! ВИЖ ПОДРОБНОСТИ!
* Предложение от Betfair. Важат условия.


В двубоя от 1/8-финалите срещу Аржентина пък гледахме най-добрият мач и то не само на това световно. Тимът от Западна Европа го спечели с 4:3. Като точно в този сблъсък се видя и огромната класа на целият тим и най-вече на Мбапе.

На 1/4-финалите без никакви проблеми Франция елиминираха един от последните останали отбори от Южна Америка – Уругвай, с 2:0.

На 1/2-финалите пък срещнаха все по-прогресиращият тим на Белгия. Въпреки това, отново Дешан бе избрал правилният начин на игра. И с победа с 1:0 стигнаха до този мечтан финал за трети път в последните 20 години.

 Супер БОНУСИ за финала на СП 2018 от bet365 – само ги вижте!

Как ще завърши приказката за Хърватска?

Малката Балканска страна изпитваше проблеми още в квалификационната си група. Въпреки това след второто място в нея и трудни плейофни двубои срещу Северна Ирландия, стигнаха до финалите.

В групата си тук на Мондиала Хърватска нямаха проблеми срещу Нигерия (2:0), Аржентина (3:0) и Исландия (2:1). И тази „приказка“ за тях продължи до предстоящият финал.

Футболен форум за прогнози и залози!

На 1/8-финалите след дузпи елиминираха Дания. На 1/4-финалите отново след дузпи отстраниха домакина Русия. А на полуфиналите след продължения отпратиха и Англия.

Прогноза за Франция – Хърватска

Огромната умора във футболистите на „Шахматистите“ след тези 3 двубоя с над 120 минути игра във всеки у тях, както и ден по-малко почивка, ще се отразят на играта им на финала. А там ги чака не само най-скъпият отбор в света, но и най-добрият до момента тим на Франция.

Едва ли след малко случайната титла на Португалия преди 2 години, Хърватска е готова на втора сензация, където отново жертвата да са „Петлите“. Най-логичното в този финал, което може да се случи, е победа на символичният домакин още в редовните 90 минути.

Прогноза: Франция -0.5 Азиатски Хендикап (т.е. Франция да победи).

Публикувано на 13.07.2018, 00:54

https://topzalozi.com/

Залагам от края на 80-те години. Първо започнах с Тото 1, след това с Еврофутбол и от началото на века залагам онлайн. Участвам в десетки наградни игри в интернет и обикновено завършвам сред първите в края на всеки месец от десетки, стотици и хиляди участници. Професионално с футболни залози се занимавам вече от над 10 години. За мен най-важното е коефициента, на който залагате, да си заслужава спрямо отборите и класата на съперниците. Залагам в 99% на сингъл, което според мен е единственият начин в дългосрочен план да сте на печалба. Успех на всички с моите футболни прогнози и тук! Прякор във Форума: asenlv.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.