Стярнан – Номе Калиу, прогноза (12/07/2018)

В първи мач от квалификациите на Лига Европа се срещат два тима, на които първенствата са в разгара си – Стярнан и Номе Калиу.

Стярнан и Номе Калиу са в добра игрова форма!

Исландското първенство е доста по-равностойно. Стярнан след 12 срещи са отбелязали 29 гола и допуснали 16. Като заемат първо място.

Естонският тим също заема първо място. След 18 срещи и внушителната голова разлика 68-21.

По показатели и по игра тези съперници са в страховита форма.

Футболна статистика за топ мачове!

Прогноза за Стярнан – Номе Калиу

Защитните линии на Стярнан и Номе Калиу не са на ниво. Играят смело в нападение. Футболистите им са в топ форма.

Едва ли някой от тях има илюзия да стигне до груповата фаза. Точно затова смятам, че ще играят без притеснения за резултат.

В такъв случай, най-логично е да се насоча към голове в тази среща.

Топ футболни залози днес!

https://topzalozi.com/

На 47 години съм. Футболът ми е страст от малък. 15 годишен започнах с Тото 1. В зората на демокрацията с Еврофутбол и от 10 години - онлайн. Не съм хазартен тип и залагам за тръпката. Имам и дълги периоди, в които забравям за залози. Не участвам и не съм го правил в други игри за футболни прогнози. След 1-2 месеца наблюдение на сайта Топ Залози реших да се включа в играта и вече месеци наред съм в този прекрасен сайт. Нямам любими първенства. Просто си анализирам и търся моят мач с коефициент над 2.50. Играя по една среща на ден с увеличение на залога при загуба. Дано по-бързо се аклиматизирам в ПРО и обещавам добри попадения. Прякор във Форума: Baiko.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.