Прогноза за Хърватия – Франция (15/07/2018)

Време е да се изиграе и най-чаканият мач на планетата от футболните фенове – финалът на Световното първенство. Отборите, които заслужиха правото да си оспорват титлата планетарен шампион, са Франция и Хърватия.

Франция играе предпазливо и пестеливо!

Французите стигнаха до този финал почти без усилия. Като изключим победата им над Аржентина, където играха наистина на високи обороти.

Срещу останалите отбори, дори и на 1/2-финала срещу Белгия, играха по-скоро предпазливо и пестеливо, отколкото атакуващо. Тази тактика, обаче, е доста ефективна явно. Щом им носи успех.

Самият факт, че са загубили точки само в равния мач срещу Дания в групата, е многозначителен. Сега, обаче, срещат един по-различен съперник – Хърватия.

Бетинг промоции за финала на СП 2018 – възползвай се!

Хърватия е готова за нещо историческо!

Талантливото поколение на тази балканска държава успя да блесне на Мондиала. Все още без загуба на форума, Ракитич, Модрич, Манджукич и компания показаха дух и мъжество, за да достигнат до последния мач от турнира.

На хърватите им се наложи да изиграят 3 поредни мача с продължения. Това със сигурност ще се отрази на физическото им състояние. А и имаха ден по-малко за възстановяване спрямо Франция.

Въпреки това, имат един чудесен Златко Далич на треньорската скамейка. Той показа много добре, че знае кога и какви смени да направи, за да обърне загубен мач в своя полза.

Виж друга гледна точка за финала: Франция – Хърватска, прогноза (15/07/2018)

Прогноза за Хърватия – Франция

Мисля, че футболистите на Хърватия няма да се предадат и на финала. Съвсем ням да се учудя, ако и този мач отиде в продължения или дори на дузпи.

Надявам се да бъде зрелище за нас, неутралните зрители. Но в крайна сметка малката балканска държава да триумфира със Световната титла за първи път в историята си!

https://topzalozi.com/

Първите си стъпки в спортните залози направих през далечната 1998 година в Еврофутбол. След това постепенно се ориентирах към онлайн букмейкърите. Най-много ми допада платформата и възможностите, които дава bet365. През последните 7-8 години участвам и в редица състезания и игри с прогнози, включително и международни, от които съм печелил немалко награди. Но по-важното за мен е самото участие и надпреварата с останалите участници, тоест състезателният дух е в кръвта ми. В този ред на мисли бих искал да споделя, че аз съм един от трикратните победители на култовото ТВ състезание "Минута е много". Участвал съм и в други ТВ и радио игри. От състезанията за спортни прогнози най-много ми харесва първата игра на topzalozi.com, която и до ден днешен си остана уникална със своя формат и концепция. Любимите ми футболни прогнози са свързани с головете. Винаги се стремя да търся подходящи мачове, на които е възможно да има много попадения. Тази моя тактика ми е носила успехи неведнъж на много добри ставки. Желая успех на всички читатели на сайта! Прякор във Форума: ivan_tsochev.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.