Прогноза за Мидтиланд – Архус (14/07/2018)

Първи кръг на датската Супер лига. Шампиона Мидтиланд срещу посредственият Архус.

Атаката на Мидтиланд компенсира колебанията в защита!

Миналият сезон Шампиона допусна едва две загуби у дома от 18 срещи. И то от Брьондби.

В отбрана Мидтиланд не винаги действат добре. Обаче нападението им компенсира – в 36 мача са отбелязали 80 гола. Представиха се добре и в 4-те си контроли.

Прогноза за Англия – Белгия (14/07/2018)

И друг път съм отбелязвал, че това е скромен тим. С половината бюджет на Брьондби и Копенхаген да постигат по-добри резултати с интересна и премерена стратегия на младото им ръководство.

Сега целта им е да атакуват групите на един от двата турнира на УЕФА. Този мач ще им е добра репетиция.

Архус рядко затруднява добрите отбори навън!

Архус не са отбор, който може да създаде проблеми на по-класен тим. И то като гост. Имат явно и кадрови проблеми след като в контролите не взеха участие 4-ма основни играчи от изминалият сезон.

Надявам се в желанието си да се противопоставят, да отбележат и те.

Футболни прогнози!

https://topzalozi.com/

На 47 години съм. Футболът ми е страст от малък. 15 годишен започнах с Тото 1. В зората на демокрацията с Еврофутбол и от 10 години - онлайн. Не съм хазартен тип и залагам за тръпката. Имам и дълги периоди, в които забравям за залози. Не участвам и не съм го правил в други игри за футболни прогнози. След 1-2 месеца наблюдение на сайта Топ Залози реших да се включа в играта и вече месеци наред съм в този прекрасен сайт. Нямам любими първенства. Просто си анализирам и търся моят мач с коефициент над 2.50. Играя по една среща на ден с увеличение на залога при загуба. Дано по-бързо се аклиматизирам в ПРО и обещавам добри попадения. Прякор във Форума: Baiko.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.