Крусейдърс – Лудогорец, прогноза (17/07/2018)

Във вторник са предвидени да се изиграят няколко от реваншите в квалификациите за Шампионската лига. В един от тези мачове Крузейдърс приема Лудогорец.

Крусейдърс е далеч от класата на Лудогорец!

Всички знаят как завърши първия мач в Разград преди седмица. Резултатът можеше да бъде далеч по-голям от 7-0. Но и така изглежда внушително.

В този първи мач се видя, че българският шампион превъзхожда този на Северна Ирландия във всички фази на играта. Очаквам това да се случи и в настоящия двубой. За една седмица промени не могат да се направят.

Марселиньо, Кешеру и компания вероятно ще играят по-пестеливо с оглед на започващия вече сезон и очертаващия се график сряда-събота. Но дори и без много усилия, те могат да вземат нова лесна и убедителна победа на Първо полувреме/Краен изход срещу тима на Крузейдърс.

Апоел Никозия – Судува, прогноза (17/07/2018)

А и знаем, че е важно да се трупат победи за повишаване както на индивидуалния, така и на националния коефициент в класацията на УЕФА.

Прогноза за реванша между Крусейдърс и Лудогорец

Стилът, който Аутуори налага няма да се различава съществено от този на предшествениците му – атакуващ и с много вкарани голове. Изпълнители за това не липсват.

Смятам, че Лудогорец ще зарадва своите фенове с нова внушителна победа в мач с поне 4 гола.

* Прогнозата е генерирана чрез функцията Създай Залог на bet365.

https://topzalozi.com/

Първите си стъпки в спортните залози направих през далечната 1998 година в Еврофутбол. След това постепенно се ориентирах към онлайн букмейкърите. Най-много ми допада платформата и възможностите, които дава bet365. През последните 7-8 години участвам и в редица състезания и игри с прогнози, включително и международни, от които съм печелил немалко награди. Но по-важното за мен е самото участие и надпреварата с останалите участници, тоест състезателният дух е в кръвта ми. В този ред на мисли бих искал да споделя, че аз съм един от трикратните победители на култовото ТВ състезание "Минута е много". Участвал съм и в други ТВ и радио игри. От състезанията за спортни прогнози най-много ми харесва първата игра на topzalozi.com, която и до ден днешен си остана уникална със своя формат и концепция. Любимите ми футболни прогнози са свързани с головете. Винаги се стремя да търся подходящи мачове, на които е възможно да има много попадения. Тази моя тактика ми е носила успехи неведнъж на много добри ставки. Желая успех на всички читатели на сайта! Прякор във Форума: ivan_tsochev.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.