ДиСи Юнайтед – Ванкувър, прогноза (15/07/2018)

В мач от поредния кръг на Мейджър Лийг ъф Сокър ще видим тимовете на ДС Юнайтед и Ванкувър.

ДиСи Юнайтед излиза за поредно голово шоу!

Столичани са един от отборите, на които можем да разчитаме, когато търсим оувърите. Сами можете да се уверите. 6 от последните 8 мача на отбора в МЛС завършиха с 4+ гола: 2-2, 2-3, 4-4, 3-1, 2-3, 2-3.

Както виждате, истинска касапница. По-голямата част от мачовете са дори над 4,5 гола.

Прогноза за Мидтиланд – Архус (14/07/2018)

Ванкувър Уайткапс също е замесен в голови трилъри!

Статистиката на Ванкувър също гали окото на на любителите на головите прогнози. Канадският тим записа внушителната поредица от 7 мача с над 3,5 гола в последните 9 изиграни в лигата.

Като в 6 от тези 7 високорезултатни срещи имаше поне по 2 гола и в двете врати. Това е рядко срещано явление. А коефициентите за този вид опция са двуцифрени обикновено.

Прогноза за ДиСи Юнайтед – Ванкувър Уайткапс

Но да излезем от зоната на фантастиката. Смятам, че всеки ще бъде доволен и на 5 гола в мача нормален оувър. Прогнозата ми е над 4.0 Азиатска Гол Линия (при точно 4 се връща залога). Успех!

https://topzalozi.com/

Първите си стъпки в спортните залози направих през далечната 1998 година в Еврофутбол. След това постепенно се ориентирах към онлайн букмейкърите. Най-много ми допада платформата и възможностите, които дава bet365. През последните 7-8 години участвам и в редица състезания и игри с прогнози, включително и международни, от които съм печелил немалко награди. Но по-важното за мен е самото участие и надпреварата с останалите участници, тоест състезателният дух е в кръвта ми. В този ред на мисли бих искал да споделя, че аз съм един от трикратните победители на култовото ТВ състезание "Минута е много". Участвал съм и в други ТВ и радио игри. От състезанията за спортни прогнози най-много ми харесва първата игра на topzalozi.com, която и до ден днешен си остана уникална със своя формат и концепция. Любимите ми футболни прогнози са свързани с головете. Винаги се стремя да търся подходящи мачове, на които е възможно да има много попадения. Тази моя тактика ми е носила успехи неведнъж на много добри ставки. Желая успех на всички читатели на сайта! Прякор във Форума: ivan_tsochev.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.