Бохемианс – Слиго Роувърс, прогноза (13/07/2018)

В отложен мач от първенството на ирландската Висша лига ще играят отборите на Бохемианс и Слиго Роувърс.

Бохемианс и Слиго Роувърс са във слаба форма!

Двата отбора са разположени точно над плейаут зоната в класирането. Бохемианс има леко предимство – 2 точки спрямо Слиго. Като напоследък и двата състава не показват много добра форма.

Бохемианс спечелиха едва веднъж в последните си 7 срещи. Но това се случи в предишното им домакинство: 1-0 срещу Сейнт Патрик’с.

Типстър игра за обосновани прогнози – включи се!

Слиго Роувърс също не блестят кой знае колко – 3 загуби в предишните им 4 срещи за първенство. Освен това са със статистика 2-1-4 от предходните им 7 гостувания.

Прогноза за Бохемианс – Слиго Роувърс

Но акцентът в прогнозата ми са резултатите от директните мачове. И то тези, които са играни на стадиона на домакините „Дейлимаунт парк“.

Бохемианс имат сериозно предимство в срещите тук – 4 победи и 1 равенство в 5 мача от 2015 година до сега. Очаквам това да се случи и в настоящия двубой. Прогноза: 1.

Фин Харпс – Лонгфорд, прогноза (13/07/2018)

https://topzalozi.com/

Първите си стъпки в спортните залози направих през далечната 1998 година в Еврофутбол. След това постепенно се ориентирах към онлайн букмейкърите. Най-много ми допада платформата и възможностите, които дава bet365. През последните 7-8 години участвам и в редица състезания и игри с прогнози, включително и международни, от които съм печелил немалко награди. Но по-важното за мен е самото участие и надпреварата с останалите участници, тоест състезателният дух е в кръвта ми. В този ред на мисли бих искал да споделя, че аз съм един от трикратните победители на култовото ТВ състезание "Минута е много". Участвал съм и в други ТВ и радио игри. От състезанията за спортни прогнози най-много ми харесва първата игра на topzalozi.com, която и до ден днешен си остана уникална със своя формат и концепция. Любимите ми футболни прогнози са свързани с головете. Винаги се стремя да търся подходящи мачове, на които е възможно да има много попадения. Тази моя тактика ми е носила успехи неведнъж на много добри ставки. Желая успех на всички читатели на сайта! Прякор във Форума: ivan_tsochev.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.