Русия – Саудитска Арабия, залози (14/06/2018)

Първия мач на всяко голямо футболно първенство си има своя чар и не рядко в него са се получавали големи изненади.

До преди няколко издания честта да започне Световното първенство се падаше на световния шампион. Но от известно време това става с мач между отбора домакин и неговия първи противник.

Русия задължително трябва да излезе от групите на Световното!

Не е тайна, че отпадането на страната домакин в по-ранна фаза от 1/4-финалите носи значителни финансови загуби на организаторите. Може би и за това жребият „се погрижи“ съперници в групата на Русия да са отбори като Саудитска Арабия и Египет.

Голям минус за руснаците е, че в последните две години те нямат официален мач. Ако не се броят трите от купата на Конфедерациите преди година. Там допуснаха две загуби от Португалия и Мексико. Все пак, два отбора с класа над Саудитска Арабия.

Иначе, руснаците се представиха доста добре в квалификациите за СП 2014 и ЕП 2016. В тях бяха почти безпогрешни като домакин.

Кой ще е новият световен шампион по футбол – виж отговора?

Саудитска Арабия ще се бори с домакина в мача на откриването!

Саудитите натрупаха доста самочувствие след почетните загуби от Италия и Германия. Сега ще се опитат да вземат нещо от мача на откриване, но това едва ли ще им се удаде.

Предполагам, че в голяма част от времето те ще са принудени да се бранят. Това вероятно ще доведе до поне 2 картона за тях.

Русия – Саудитска Арабия, прогноза (14/06/2018)

Съдията обикновено не пести картони!

Със своя ръст от 192 сантиметра аржентинския съдия Нестор Пинтана, който ще свири мача, респектира футболистите на терена.

Но обикновено му се налага да направи по 4-5 официални предупреждения на двубой. Много вероятно е да е малко по-строг към гостите. Според мен 2-3 картона за арабите е съвсем реална възможност.

Залози за Русия – Саудитска Арабия

Накрая едно пояснение. Това е генериран залог – една възможност която от скоро се предлага в bet365. В случая залагам за победа на руснаците, над 1.5 гола общо в мача и над 1.5 картона за гостите с общ коефициент 2.87 в момента (вече 2.75).

Любопитното е, че същия залог, но с над 1.5 гола само за Русия е 2.75. Което на практика си е същото. Това в случай, че някой хареса прогнозата ми и реши да я изиграе в същия вид.

https://topzalozi.com/

Залагам от доста време, по-точно от първия тираж на Еврофутбол през 1994 година. Преди това 15 години съм участвал в тиражите на Тото 1 с 13 и 10 срещи, където 6 пъти имам познати 13-ки и две 10-ки. Макар и все в „слаби“ тиражи със скромни печалби. След 2004 година се насочих към залаганията в интернет. Залагал съм в десетина онлайн букмейкъра. Но от няколко години в bet365, а по времето когато нямаха лиценз за България и в betfair. От 2009 година участвам и в типстърски състезания в три други сайта. Общо там имам 9 или 10 първи места и по груби сметки спечелени над 2 500 лева от наградни фондове. От края на 2016 се изявявам предимно тук, защото ми допаднаха правилата на играта и самия формат. Голяма роля в моите прогнози има статистиката на отборите през настоящия сезон, както и традицията от преките двубои между тях в последните 2-3 години. Предпочитам да залагам в по-малко популярни лиги и първенства, защото смятам че там Букитата са по-склонни да дават по-доходни коефициенти. Тук се опитвам да насоча вниманието на читателите към някои коефициенти, които по мое мнение са с добра доходност. Прякор във Форума: Brainstorm.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.