Мондиал 2018: Мароко – Иран (15/06/2018)

В присъствието на Испания и Португалия, нормално е останалите два отбора в групата да са считани за аутсайдери. Все пак, на Световните първенства изненади никога не са липсвали. И преди да се изиграли мачовете, на теория всеки има шанс за класиране на плейофите.

Реално само победа на един от двата отбора в тоя мач им дава някакви шансове за това. Но никой не желае да започне турнира със загуба или пък да завърши първенството без спечелена точка. Затова очаквам двата тима да подходят предпазливо към мача и евентуално да разчитат на грешки на противника.

Мароко – Иран, прогноза (15/06/2018)

Мароко впечатлиха в последните контроли. Но пък Иран са много труден за побеждаване отбор. Те спечелиха квалификациите в зона Азия, допускайки само 2 гола в 10 мача. В същото време вкараха едва 12 гола независимо, че разполагат с качествени нападатели играещи в клубове от Европа като Карим Ансарифард, Реза Гоочанейхад и Сардар Азмун.

Най-вероятния изход от мача е равенството 0-0 или 1-1. Но не е изключено и един единствен гол да определи победителя.

* Прогнозата е генерирана чрез функцията Създай Залог на bet365.

https://topzalozi.com/

Залагам от доста време, по-точно от първия тираж на Еврофутбол през 1994 година. Преди това 15 години съм участвал в тиражите на Тото 1 с 13 и 10 срещи, където 6 пъти имам познати 13-ки и две 10-ки. Макар и все в „слаби“ тиражи със скромни печалби. След 2004 година се насочих към залаганията в интернет. Залагал съм в десетина онлайн букмейкъра. Но от няколко години в bet365, а по времето когато нямаха лиценз за България и в betfair. От 2009 година участвам и в типстърски състезания в три други сайта. Общо там имам 9 или 10 първи места и по груби сметки спечелени над 2 500 лева от наградни фондове. От края на 2016 се изявявам предимно тук, защото ми допаднаха правилата на играта и самия формат. Голяма роля в моите прогнози има статистиката на отборите през настоящия сезон, както и традицията от преките двубои между тях в последните 2-3 години. Предпочитам да залагам в по-малко популярни лиги и първенства, защото смятам че там Букитата са по-склонни да дават по-доходни коефициенти. Тук се опитвам да насоча вниманието на читателите към някои коефициенти, които по мое мнение са с добра доходност. Прякор във Форума: Brainstorm.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.