Чезена – Кремонезе, прогноза (18/05/2018)

В мач от последния кръг на италианската Серия Б един срещу друг се изправят тимовете на Чезена и на Кремонезе. И тук веднага се набива на очи коефициента за равенство, който дори е под 2.00.

Чезена и Кремонезе едва ли ще избягат от ремито!

Както стана дума и в предишната ми прогноза за Венеция – Пескара, в Серия Б в края на сезона не липсват подобни ставки. И тук ситуацията е такава, че равенството устройва чудесно и двата отбора. На всеки от тях им трябва по една точка, за да избегнат плейаута.

Освен това, трябва да добавим и факта, че тези два състава са с най-много равни мачове до сега през сезона. Чезена има 17 равенства в актива си до момента, а Кремонезе са с цели 21 ремита.

Тоест, повече от половината мачове на гостите са завършвали без победител. Включително 4 пъти 1-1 в предишните им 7 срещи в Серия Б.

Прогноза за Чезена – Кремонезе

Вероятно и сега ще станем свидетели на подялба на точките. Въпросът е дали ще решат да разиграят сценарий, за да не е напълно очевадно театрото или всичко ще бъде по план.

Заради по-високите ставки, реших да рискувам: Х/Х-Първо Полувреме/Краен Изход.

Betfair мнение – разбери какви са му предимствата!

https://topzalozi.com/

Първите си стъпки в спортните залози направих през далечната 1998 година в Еврофутбол. След това постепенно се ориентирах към онлайн букмейкърите. Най-много ми допада платформата и възможностите, които дава bet365. През последните 7-8 години участвам и в редица състезания и игри с прогнози, включително и международни, от които съм печелил немалко награди. Но по-важното за мен е самото участие и надпреварата с останалите участници, тоест състезателният дух е в кръвта ми. В този ред на мисли бих искал да споделя, че аз съм един от трикратните победители на култовото ТВ състезание "Минута е много". Участвал съм и в други ТВ и радио игри. От състезанията за спортни прогнози най-много ми харесва първата игра на topzalozi.com, която и до ден днешен си остана уникална със своя формат и концепция. Любимите ми футболни прогнози са свързани с головете. Винаги се стремя да търся подходящи мачове, на които е възможно да има много попадения. Тази моя тактика ми е носила успехи неведнъж на много добри ставки. Желая успех на всички читатели на сайта! Прякор във Форума: ivan_tsochev.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.