Филкир – Вестманеяр, прогноза (17/05/2018)

В четвъртък са предвидени да се изиграят 4 мача от програмата на шампионата на Исландия. В един от тях съперници ще са тимовете на Филкир и Вестманеяр.

Филкир Рейкявик

Тук определено домакините от Филкир са фаворит. Днешната среща ще бъде второто им домакинство в лигата този сезон. В първото постигнаха успех с 2-1 срещу КА Акурейри.

В предишните си 3 домакинства (за Купата на Лигата) записаха 2 победи (включително над силния тим на Хафнафьордур) и 1 равенство. Във всички тези мачове имаше поне по 3 гола – 4-1, 2-2, 2-1.

Създай залог – комбинирай селекции от 1 мач за по-голям коефициент!

Вестманеяр

Вестманеяр са на другия полюс. Те допуснаха 6 попадения в първите си две гостувания този сезон, загубени съответно с 1-4 и 0-2. В Купата на Лигата също допуснаха 2 загуби с по 3+ гола в тях.

Прогноза

И в заключение – Филкир доминират сериозно и в директните мачове. Столичани победиха 5 пъти в последните 7 мача срещу Вестманеяр. В 4 от тези 5 победи имаше поне по 3 гола – 2-1, 3-0, 3-1, 3-1.

Очаквам тази тенденция да се запази и след настоящия двубой.

Футболни прогнози!

https://topzalozi.com/

Първите си стъпки в спортните залози направих през далечната 1998 година в Еврофутбол. След това постепенно се ориентирах към онлайн букмейкърите. Най-много ми допада платформата и възможностите, които дава bet365. През последните 7-8 години участвам и в редица състезания и игри с прогнози, включително и международни, от които съм печелил немалко награди. Но по-важното за мен е самото участие и надпреварата с останалите участници, тоест състезателният дух е в кръвта ми. В този ред на мисли бих искал да споделя, че аз съм един от трикратните победители на култовото ТВ състезание "Минута е много". Участвал съм и в други ТВ и радио игри. От състезанията за спортни прогнози най-много ми харесва първата игра на topzalozi.com, която и до ден днешен си остана уникална със своя формат и концепция. Любимите ми футболни прогнози са свързани с головете. Винаги се стремя да търся подходящи мачове, на които е възможно да има много попадения. Тази моя тактика ми е носила успехи неведнъж на много добри ставки. Желая успех на всички читатели на сайта! Прякор във Форума: ivan_tsochev.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.