Грийн Гъли – Хюм Сити, прогноза (18/05/2018)

Изненадите са неразривна част от мачовете в щатските лиги в Австралия. Но тук с голяма доза сигурност може да се предвиди победа за домакините.

Грийн Гъли Кавалиърс

Грийн Гъли са един от добрите отбори във Висшата лига на щата Виктория. Голяма част от участниците в нея са клубове от Мелбърн и неговите предградия. Кавалерите са 9 пъти шампиони на щата и са част от учредената през 2014 Национална Висша лига Виктория. В периода 1984-86 имат и 3 сезона в Националната Футболна лига на Австралия.

В последните няколко сезона неизменно намират място в плейофите. Но така и не могат да стигнат дори до мач за участие във финала. Все пак, през 2016 сътвориха една от изненадите за купата на Австралия след като успяха да елиминират отбор от А-лигата – Синтръл Коуст Маринърс.

В момента заемат обичайното си място в първата шестица. Натрупаха две поредни загуби у дома, но все срещу силни противници – Бетлий Грийнс и Хейдърбърг Юн., шампиони в последните две години. Сега очаквам да зарадват феновете си с една победа над закъсалия Хюм Сити.

Футболна статистика за мачове!

Хюм Сити

Гостите са отбор със скромна история и без някакви сериозни успехи. В последните 4 години те постепенно влошават класиранията си. След участието им в полуфинала на плейофите през 2015, последва отпадане в първия кръг. А миналата година не успяха да влязат в плейофите, класирайки се 8-ми.

Сега пък са на път дори да изпаднат. След 11 изиграни мача Хюм са последни с едва 5 спечелени точки и 6 поредни загуби.

Прогноза

По традиция Сити губят гостуванията си на „Грийн Гъли Резерв“. А при сегашното си състояние, едва ли ще успеят да вземат дори и точка.

Най-популярни футболни залози за деня!

https://topzalozi.com/

Залагам от доста време, по-точно от първия тираж на Еврофутбол през 1994 година. Преди това 15 години съм участвал в тиражите на Тото 1 с 13 и 10 срещи, където 6 пъти имам познати 13-ки и две 10-ки. Макар и все в „слаби“ тиражи със скромни печалби. След 2004 година се насочих към залаганията в интернет. Залагал съм в десетина онлайн букмейкъра. Но от няколко години в bet365, а по времето когато нямаха лиценз за България и в betfair. От 2009 година участвам и в типстърски състезания в три други сайта. Общо там имам 9 или 10 първи места и по груби сметки спечелени над 2 500 лева от наградни фондове. От края на 2016 се изявявам предимно тук, защото ми допаднаха правилата на играта и самия формат. Голяма роля в моите прогнози има статистиката на отборите през настоящия сезон, както и традицията от преките двубои между тях в последните 2-3 години. Предпочитам да залагам в по-малко популярни лиги и първенства, защото смятам че там Букитата са по-склонни да дават по-доходни коефициенти. Тук се опитвам да насоча вниманието на читателите към някои коефициенти, които по мое мнение са с добра доходност. Прякор във Форума: Brainstorm.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.