Венеция – Пескара, прогноза (18/05/2018)

В петъчната вечер ще бъдат изиграни срещите от последния кръг в програмата на шампионата на Италия в Серия Б. Интрига има както около 2-то място, за което спорят 3 отбора, така и около плейаут зоната.

Венеция и Пескара с негласна уговорка за равенство!

Съперници в настоящата среща са тимовете на Венеция и Пескара. Това е един от мачовете, които неизменно присъстват в края на всеки сезон в Серия Б. Със съмнително ниски ставки за равенство.

Всъщност, не е чак толкова изненадващо. Сякаш има (не)гласна уговорка между отборите, на които им трябва по точка, мачът да завърши миролюбиво. Ситуацията при днешните съперници е точно такава.

Прогнози за мачове на живо: точен резултат, краен изход, голове!

Венеция е в плейофната зона и не може да бъде изместен от там, независимо от изхода на двубоите в последния кръг.

Не така стоят нещата при тима на Пескара. Към момента той се намира на две точки над плейаут зоната. И една точка от настоящия мач ще му свърши чудесна работа, за да запази дистанцията, защото Асколи има директен сблъсък срещу Бреша.

Прогноза за Венеция – Пескара

При такива „нагласени“ хиксове много често резултатът е 0-0. Тоест и ПП/КИ е равенство. Да се надявам, че и сега ще бъде така.

Не изключвам и варианта с голово равенство, като някой от двата съперника води на полувремето. Но все пак реших да рискувам.

Грийн Гъли – Хюм Сити, прогноза (18/05/2018)

https://topzalozi.com/

Първите си стъпки в спортните залози направих през далечната 1998 година в Еврофутбол. След това постепенно се ориентирах към онлайн букмейкърите. Най-много ми допада платформата и възможностите, които дава bet365. През последните 7-8 години участвам и в редица състезания и игри с прогнози, включително и международни, от които съм печелил немалко награди. Но по-важното за мен е самото участие и надпреварата с останалите участници, тоест състезателният дух е в кръвта ми. В този ред на мисли бих искал да споделя, че аз съм един от трикратните победители на култовото ТВ състезание "Минута е много". Участвал съм и в други ТВ и радио игри. От състезанията за спортни прогнози най-много ми харесва първата игра на topzalozi.com, която и до ден днешен си остана уникална със своя формат и концепция. Любимите ми футболни прогнози са свързани с головете. Винаги се стремя да търся подходящи мачове, на които е възможно да има много попадения. Тази моя тактика ми е носила успехи неведнъж на много добри ставки. Желая успех на всички читатели на сайта! Прякор във Форума: ivan_tsochev.

Всички коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.